Início » ȘTIRI » Test IQ: Câte diferențe există între imagini? Recunoașterea în 30 de secunde dovedește că ești inteligent.

Test IQ: Câte diferențe există între imagini? Recunoașterea în 30 de secunde dovedește că ești inteligent.

Conteúdo

Vă considerați o persoană inteligentă? Dacă da, nu vă va fi greu să identificați diferența (sau diferențele) dintre aceste două ilustrații. Doar persoanele cu un nivel ridicat de atenție la detalii vor putea trece acest test. Cu toate acestea, puteți face acest test și pentru a vă antrena.

Instrucțiuni

În testul IQ de astăzi, există o imagine cu doi bucătari care pregătesc un fel de mâncare. Primul bucătar încă taie ingredientele. Colegul său gustă deja din supa gătită. Pare să se bucure de această degustare.

După cum puteți vedea, aceste ilustrații arată exact la fel. Cu toate acestea, dacă le treceți prin ele cu un pieptene fin, există câteva deosebiri în aceste imagini pe care trebuie să le găsiți.

Pentru a le identifica, veți avea la dispoziție doar 30 de secunde. Dacă depășiți limita de timp, veți fi considerat învins.

Pentru a observa aceste diferențe într-un interval scurt de timp, aveți nevoie de multă concentrare. Sunteți pregătiți pentru această provocare? Să mergem!

Unde sunt diferențele?

Ați reușit să ghiciți diferențele? Le veți găsi dacă veți avea ochii unui bun observator. Cu toate acestea, este posibil să nu fi reușit să găsiți unde se aflau. În caz afirmativ, puteți afla dacă vă uitați la părțile încercuite din imaginea de mai jos.

Există trei diferențe între aceste două imagini:

  • Primul este ingredientul pe care bucătarul îl tăia. Există o diferență de culoare.
  • A doua diferență este în părul celui de-al doilea bucătar. În cea de-a doua fotografie are două încuietori, în timp ce în prima avea doar unul.
  • Ultima diferență este în ceea ce privește conținutul supei. În prima fotografie, încă se mai pot vedea o parte din ingrediente. Cu toate acestea, ele nu mai sunt vizibile în fotografia 2.

Data viitoare, încercați să vă concentrați pe deplin pentru a găsi mai ușor diferențele. Alternativ, invită-ți prietenii să se joace cu tine pentru a face testul și mai interesant. Cel care găsește răspunsurile corecte în cel mai scurt timp va fi considerat câștigător.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!