Início » ȘTIRI » Test IQ: Câte găuri vezi în pălărie? Atenție la capcană!

Test IQ: Câte găuri vezi în pălărie? Atenție la capcană!

Conteúdo

Viteza de gândire este un avantaj real în viața de zi cu zi. Într-adevăr, este esențial să puteți reacționa la timp la informațiile pe care le primiți sau le percepeți pentru a lua deciziile corecte și a face alegerile potrivite. Ești capabil să reacționezi rapid la informațiile pe care ți le transmit ochii? Este ceea ce vom testa astăzi! Depinde de tine să demonstrezi că poți face asta!

Test vizual: „Câte găuri sunt în pălărie?”.

În plus față de viteza de gândire excepțională, ai nevoie și de o bună discriminare vizuală pentru a rezolva acest puzzle vizual! Cât de ușor credeți că va fi?

Iată provocarea ta vizuală: mai jos, vei găsi o imagine cu o pălărie. Aveți 7 secunde să vă uitați cu atenție la ea și să numărați numărul de găuri din ea.

Fii atent, nu ai voie cu o secundă în plus sau să trișezi. Prin urmare, înainte de a porni cronometrul, nu uitați să vă concentrați cât mai mult posibil și să vă îndepărtați de orice posibilă distragere a atenției. Sunteți gata? Acum este rândul tău!

Testul IQ: răspunsul la testul vizual

Cele 7 secunde au expirat! Credeți că aveți răspunsul corect? Mulți oameni au dat un număr aleatoriu. Sperăm că nu v-ați grăbit să răspundeți și că ați avut timp să vă gândiți bine la răspunsul dumneavoastră!

Vă dezvăluim aici soluția la acest test IQ:

Soluția:

De fapt, sunt 3 găuri în total pe această pălărie! Prima este cea pe care o puteți vedea direct când priviți imaginea. Cea de-a doua este pe partea cealaltă, pe partea opusă primei găuri, pentru că, vedeți cu ochii voștri, puteți vedea fundalul imaginii prin pălărie. Aceasta înseamnă că există o gaură pe această parte! În cele din urmă, a treia gaură este gaura normală pe care o au toate pălăriile. Aceasta este gaura de sub pălărie, prin care intră capul.

Felicitări dacă ați găsit numărul corect, cu explicațiile logice, desigur! Nu mulți dintre voi au rezolvat acest test vizual! Dacă nu ați ghicit răspunsul corect, nu vă faceți griji. Acest test este foarte dificil. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile visuocognitive, nu uitați să exersați în mod regulat! Stimulează-ți reflexele vizuale și cognitive cu alte provocări vizuale!

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!