Início » ȘTIRI » Test IQ: Dacă poți localiza cele 2 girafe identice în această PROVOCARE VIZUALĂ, ești un EXPERT.

Test IQ: Dacă poți localiza cele 2 girafe identice în această PROVOCARE VIZUALĂ, ești un EXPERT.

De data aceasta, răbdarea, concentrarea și strategia ta vor fi esențiale pentru a identifica două girafe care sunt exact la fel în cadrul grupului prezentat în imagine. Astăzi va trebui să depășiți această nouă provocare vizuală și să vă verificați abilitățile de observație.

Acest hobby este potrivit pentru toate vârstele, așa că îl puteți împărtăși cu prietenii și familia pentru a profita la maximum de timpul liber și pentru a afla dacă sunteți un observator experimentat în rezolvarea micilor probleme de logică.

Spre deosebire de alte provocări vizuale, de data aceasta va trebui să vă uitați la toate detaliile personajelor prezentate, pentru a identifica cele două girafe care sunt exact la fel.

Așa cum am menționat mai devreme, în această nouă provocare vizuală va trebui să găsești două girafe identice sau exact la fel în grupul prezentat în imagine. Veți avea la dispoziție 30 de secunde pentru a găsi răspunsul la provocare.

Nu uitați că în acest tip de puzzle este important să aveți răbdare în a elimina figurile care au diferențe notabile, cum ar fi poziția cozii și petele. În plus față de anumite caracteristici care se concentrează pe ochi. Aici vă oferim răspunsul:

Soluție de provocare vizuală

A fost dificil? Răspunsul la această provocare vizuală este indicat de cercurile roșii. Dacă nu reușești să treci de această provocare, te invităm să continui să exersezi cu alte provocări vizuale pe care le avem pentru tine și să-ți bați recordul.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!