Início » ȘTIRI » Test IQ: este posibil să se corecteze ecuația prin mutarea a două chibrituri. Poți găsi soluția în mai puțin de 30 de secunde?

Test IQ: este posibil să se corecteze ecuația prin mutarea a două chibrituri. Poți găsi soluția în mai puțin de 30 de secunde?

Conteúdo

Lumea testelor IQ și a puzzle-urilor este foarte variată și interesantă. Puzzle-urile, de exemplu, sunt concepute pentru a vă stimula creierul și a vă ajuta să vă testați limitele.

Astăzi, vom aborda o provocare specială care va necesita concentrare și concentrare maximă pentru a o rezolva. Ecuația noastră de pornire este 12-5=-1. Cu toate acestea, această ecuație este greșită. Scopul puzzle-ului este de a rezolva această eroare în mai puțin de 30 de secunde.

© Oanabi

 

Testele de IQ sunt populare de mult timp, dar provocările au devenit recent foarte populare pe rețelele de socializare. Provocările le permit jucătorilor să își folosească mintea creativă și abilitățile analitice pentru a găsi soluții la cele mai dificile puzzle-uri.

Unele provocări sunt destul de simple și pot fi rezolvate rapid, în timp ce altele necesită mai mult timp și efort. Indiferent de nivelul de dificultate, provocările sunt o modalitate excelentă de a vă distra și de a vă îmbunătăți abilitățile cognitive. Așadar, ești pregătit pentru provocare?

Puzzle-ul zilei

Ești pregătit pentru provocare? Vă invităm să vă testați concentrarea și abilitățile de gândire cu puzzle-ul zilei.

Pentru a rezolva acest puzzle, vă sfătuim să observați cu atenție și să vă concentrați. Nu încercați să găsiți soluția urmând calea bătătorită și dați dovadă de imaginație!

Astăzi, vă propunem să încercați să rezolvați o ecuație în care puteți muta doar 2 chibrituri. Așadar, ești pregătit pentru provocarea de astăzi? Mult succes!

Rezolvarea unui puzzle poate fi foarte satisfăcătoare și este o modalitate excelentă de a ne stimula mintea și creativitatea. Pentru a reuși să rezolvăm cu succes un puzzle, trebuie să ne acordăm timp pentru a observa și a ne concentra.

Trebuie să încercăm diferite moduri de a rezolva provocarea, încercând să găsim conexiuni între piese și să le folosim pentru a le asambla. Trebuie să gândim în afara cutiei și să fim pregătiți să testăm soluții îndrăznețe.

Odată ce am înțeles întreaga provocare, trebuie să lucrăm pentru a găsi modalități de a o finaliza cu succes. Cel mai important lucru de reținut este că cea mai mare provocare este propria noastră imaginație și capacitatea noastră de a lucra cu ceilalți pentru a găsi soluții.

Ați găsit soluția la provocarea matematică?

Dacă încercați să găsiți soluția la această provocare matematică, atunci nu sunteți singuri. Ea a devenit foarte populară în ultima vreme și circulă pe rețelele de socializare precum Facebook și Twitter.

Am creat o imagine pentru a vă ajuta să găsiți soluția și sperăm că vă va fi de ajutor. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Dacă ai reușit să găsești soluția în mai puțin de 30 de secunde, felicitări! Ți-ai câștigat premiul pentru finalizarea acestei provocări. Suntem siguri că ai aflat că soluția este -2 -5= -7.

© Oanabi

 

Dacă aveți întrebări despre cum să rezolvați alte probleme similare, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.