Início » ȘTIRI » Test IQ: Ești considerat un geniu dacă poți rezolva această problemă de matematică cu model logic!

Test IQ: Ești considerat un geniu dacă poți rezolva această problemă de matematică cu model logic!

Conteúdo

Crezi că ești bun la matematică? Atunci iată un test IQ care te va interesa cu siguranță! Testează-ți abilitățile de raționament și logica în această problemă de matematică. Dacă treci acest test, vei fi numit geniu.

Poți rezolva următoarele secvențe logice?

Dacă te-ai descurcat întotdeauna bine cu cifrele, această provocare matematică nu ar trebui să fie o problemă pentru tine. Cu toate acestea, dacă sunteți puțin nesigur de abilitățile dvs. de calcul, trebuie să vă concentrați cu toată atenția asupra acestui test IQ și să găsiți un loc fără distrageri pentru a vă concentra. Acest lucru va pune șansele în favoarea ta!

Te simți confortabil? Iată provocarea zilei: în imaginea de mai jos vă sunt prezentate rânduri de numere care produc toate același rezultat „6”. Sarcina ta este de a afla cum fiecare rând de numere poate produce acest rezultat. Deoarece acest test de logică este destul de dificil, nu există o limită de timp. Mult noroc!

Răspunsuri la test

Înainte de a vă dezvălui soluțiile, cum ați găsit testul? Crezi că ai putea să o faci dacă am include o limită de timp?

Soluția

Acum este momentul să dezvăluiți răspunsurile corecte la test, pentru a le putea compara cu răspunsurile dumneavoastră. Priviți imaginea de mai jos:

Deci, ai reușit să dai toate răspunsurile corecte? Dacă ai nimerit 10 răspunsuri corecte, poți fi mândru de tine, pentru că tocmai ai dovedit că ești un adevărat geniu. Felicitări!

Ați eșuat? Nu vă faceți griji, această provocare a fost foarte dificilă și a necesitat un nivel ridicat de raționament pentru a rezolva majoritatea calculelor.

Dacă ți-a plăcut acest test IQ, te invităm să îl distribui cu prietenii tăi. Dacă sunteți în căutarea mai multor teste de logică ca acesta, vă rugăm să vizitați site-ul nostru. Veți găsi teste de observație, de IQ și de personalitate de toate felurile!

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!