Início » ȘTIRI » Test IQ: Ești inteligent? Dovedește-o rezolvând această ecuație matematică în mai puțin de 30 de secunde

Test IQ: Ești inteligent? Dovedește-o rezolvând această ecuație matematică în mai puțin de 30 de secunde

Testează-ți nivelul de inteligență cu această ghicitoare matematică, găsind rapid răspunsul.

Există diferite tipuri de teste IQ pentru a afla nivelul de inteligență al unei persoane. Calculul este un test eficient pentru măsurarea raționamentului și a abilităților logice.

Tot ce trebuie să faceți este să calculați rapid și mental ecuația prezentată după ce ați văzut semnele folosite. Este o ecuație simplă care utilizează semnele convenționale: + și x. Mai ales că ai de ales între 4 răspunsuri.

Puzzle-ul în cauză

Pentru a rezolva această imagine puzzle, este important să te concentrezi bine, pentru că trebuie să găsești răspunsul corect în mai puțin de 30 de secunde. Dacă găsești rapid soluția ecuației, înseamnă că ești o persoană inteligentă.

Numai numărul 5 este folosit cu semnele + și x, deci 5 + 5 x 5 + 5 + 5 = ?

© Oanabi

 

Vă rugăm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.