Início » ȘTIRI » Test IQ: Ești mai deștept decât un copil? Dovedește-o rezolvând acest puzzle matematic cât mai repede posibil.

Test IQ: Ești mai deștept decât un copil? Dovedește-o rezolvând acest puzzle matematic cât mai repede posibil.

Poți să te descurci mai bine decât un copil?

Conteúdo

Din când în când, poate fi amuzant să privești și să încerci să rezolvi puzzle-uri matematice pe care copiii mici sunt obișnuiți să le facă pentru gândirea critică și pentru abilitățile de rezolvare a micilor probleme.

Așa că vă oferim acest mic test de matematică pentru a putea încerca și a vă relaxa în același timp. Așadar, poți rezolva acest test mai repede decât un copil?

În ce constă această problemă de matematică?

Pentru acest puzzle, vi se va prezenta o imagine. Pe ea, vor fi patru (4) calcule. Totuși, acestea vor fi un pic speciale, deoarece nu vor consta doar din numere, ci și din câteva ilustrații.

Rețineți că rezultatele vor fi exprimate în numere, în timp ce adunările și înmulțirile se fac între imagini. Obiectivul tău este să găsești rezultatul ultimei operații.

Pentru a face acest lucru, va trebui să determinați numerele pe care le reprezintă fiecare ilustrație. Țineți cont de faptul că acesta este un joc pentru copii și că trebuie să îl parcurgeți cât mai repede.

© Oanabi

 

Care este scopul acestui tip de test de matematică?

Scopul principal este de a permite copilului să își dezvolte creierul și abilitățile, fără a pune presiune pe copil și fără a-l obosi.

Acest tip de mic puzzle ajută la ascuțirea abilităților analitice, la optimizarea gândirii logice și la îmbunătățirea capacității de concentrare și de observație.

Poate fi distractiv pentru o persoană în vârstă să încerce acest tip de mică provocare pentru a-și evalua abilitățile și a le compara cu cele ale unui copil. De asemenea, rapiditatea cu care o faceți va determina dacă aveți sau nu probleme de concentrare sau dacă aveți probleme de analiză sau de logică.

Vă invităm să dați click pe „Next” de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.