Início » ȘTIRI » Test IQ: Ești un adevărat observator dacă găsești cele 5 diferențe în aceste imagini cu oameni în mașini

Test IQ: Ești un adevărat observator dacă găsești cele 5 diferențe în aceste imagini cu oameni în mașini

Conteúdo

Testul de personalitate vizuală este o modalitate de evaluare a percepției vizuale, a reactivității și a capacității de observație. Cu ajutorul acestui test IQ, care constă în a găsi 5 diferențe în 2 fotografii care par a fi identice, veți putea determina mai bine dacă aveți sau nu un bun simț al observației. Scopul este de a găsi diferențele rapid, în 20 de secunde. Fotografiile arată un bărbat într-o mașină, uneori roșie, alteori portocalie. Ridică mâna și zâmbește. Scena se desfășoară pe un fundal de copaci verzi și portocalii.

Descoperiți cele 5 diferențe:

Dintre cele 5 diferențe dintre cele 2 fotografii, norul de deasupra copacului verde este mai mic în fotografia din dreapta. A doua diferență este frunza de pe trunchiul portocalului, care este mai puțin înclinată. Există o cotieră pe jumperul verde al șoferului. A patra diferență este frunza de sub mașină. Ultima diferență este absența ierbii din spatele mașinii.

Înainte de a face un test de IQ vizual, este important să fiți relaxat pentru a vă putea concentra. La prima vedere, imaginile arată la fel. Dar dacă te uiți la fiecare detaliu al copacilor, al mașinii, al omului și al celorlalte, poți vedea 5 diferențe pe care trebuie să le găsești în 20 de secunde. Unii oameni le pot detecta mai mult sau mai puțin de 20 de secunde. Ceilalți nu le vor vedea.

Trăsătura de personalitate a unui bun observator

O persoană care poate identifica cele 5 diferențe dintre cele 2 imagini este adaptabilă și anticipează cu ușurință situațiile. Ei pot fi creativi și sunt capabili să găsească soluții personalizate, în special la locul de muncă. Abilitățile de observare înseamnă că puteți identifica cu ușurință un element printre multe altele.

Relația unui bun observator cu ceilalți

Un observator înțelege mai bine mecanismele interne, personalitatea și personalitatea interlocutorului său. El nu judecă, ci pune întrebări despre schimbări și comportamente.

Ce se întâmplă cu persoana care nu a găsit cele 5 diferențe?

În cazul în care o persoană nu găsește cele 5 diferențe, este important să se lucreze la capacitatea de concentrare, pentru a dezvolta simțul observației. Acest test de IQ vizual este un joc al minții pentru a antrena abilitățile cognitive și de percepție. De asemenea, stimulează creierul, îmbunătățind concentrarea și perspicacitatea. Într-un fel, este un joc care necesită mult timp, dar care vă permite să vă distrați și să vă bucurați căutând diferențe.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!