Início » ȘTIRI » Test IQ: Ești un geniu dacă găsești codul din 3 cifre în mai puțin de 50 de secunde!

Test IQ: Ești un geniu dacă găsești codul din 3 cifre în mai puțin de 50 de secunde!

Folosiți-vă cât mai bine timpul, distrându-vă în timp ce exersați.

Bine ați venit la un nou puzzle! Astăzi vă vom oferi un joc care vă va cere să găsiți un cod din 3 cifre.

Pentru a face acest lucru, va trebui să analizați o imagine care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii despre codul care trebuie găsit.

Testele de logică și de gândire sunt foarte populare și reprezintă o modalitate bună de a vă antrena creierul.

Aceste provocări sunt populare pe rețelele de socializare, deoarece stimulează mintea și permit participanților să își dezvolte abilitățile de luare a deciziilor și de raționament logic. Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Haideți să încercăm să găsim codul împreună!

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea provocării

Pentru a reuși în această probă, trebuie să observați cu atenție și să vă concentrați.

Regulile de rezolvare a acestui puzzle sunt simple și intuitive: găsiți codul corect de 3 cifre. După fiecare combinație de 3 cifre, veți găsi puncte colorate care indică dacă numerele sunt corecte sau nu.

  • Punctul alb înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta corectă.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Pentru a găsi codul corect, trebuie să vă uitați atent la punctele colorate și să înregistrați aceste informații. Punctele negre, galbene și verzi vă pot ajuta să reconstituiți combinația de 3 cifre care trebuie găsită.

Dacă nu reușiți să găsiți combinația corectă uitându-vă la indiciile date de puncte, încercați alte combinații!

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine și ai la dispoziție 50 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea. Fii atent și ia-ți timp să analizezi situația înainte de a începe.

După ce ați încercat să rezolvați puzzle-ul zilei, este important să vă amintiți că acest exercițiu este o modalitate excelentă de a vă stimula creierul și de a-l menține sănătos.

Gândindu-vă la probleme dificile și complexe vă antrenează mintea logică, astfel încât să puteți înțelege și rezolva mai bine problemele.

Enigmele zilei vă pot ajuta, de asemenea, să vă dezvoltați abilitățile de concentrare și să vă îmbunătățiți memoria.

Cercetările sugerează chiar că puzzle-urile pot fi bune pentru sănătatea ta mentală și fizică. Așa că faceți-vă timp în fiecare zi pentru a vă provoca și a vă antrena mintea logică!

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.