Início » ȘTIRI » Test IQ: Evaluează-ți IQ-ul cu această ecuație în mai puțin de 15 secunde ? Echilibrează ecuația prin mutarea a doar 2 chibrituri

Test IQ: Evaluează-ți IQ-ul cu această ecuație în mai puțin de 15 secunde ? Echilibrează ecuația prin mutarea a doar 2 chibrituri

Conteúdo

Acesta este un test de IQ pentru discipolii lui Einstein, cei cu probleme matematice. Sunteți unul dintre cei mai buni? Viteza de gândire va fi un avantaj, deoarece aveți la dispoziție doar 15 secunde pentru a-l rezolva.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă uitați cu atenție la imaginea care urmează. Pe ea vei găsi o ecuație 1 +6=9. Obiectivul dumneavoastră este de a echilibra ecuația de pe imagine. Pentru a face acest lucru, va trebui să mutați 2 meciuri pentru a obține rezultatul dorit. Acest test este rezervat persoanelor cu capacități intelectuale ridicate, deoarece trebuie parcurs în doar 15 secunde. Prin urmare, faceți-vă timp să vă pregătiți înainte de a începe. Îndepărtați toate distragerile și concentrați-vă bine.

Credit foto: © Radiotips

Sunteți gata să acceptați această provocare?

În general, această provocare pare ușoară, dar în realitate necesită multă gândire. De fapt, acesta este un test care se bazează în primul rând pe capacitatea de a rezolva o problemă rapid, fără grabă. Cheia este concentrarea.

Pe de altă parte, este unul dintre multele exerciții de îmbunătățire a IQ-ului, de evaluare a propriei persoane.

Răspundeți: ce a fost meciul de mutat?

Ecuația de pornire a fost 1 +6=9. Deci, ce meci ar trebui să mutați? Fără alte comentarii, iată care este soluția. De fapt, trebuie doar să transformi 6 în 2 și 1 în 7. Pentru a face acest lucru, a trebuit să muți un meci de pe 1 pentru a obține 7 și să schimbi locul unui alt meci de pe restul de 6 pentru a obține 2. Aceasta este soluția la puzzle.

Credit foto: © Radiotips

Ați rezolvat ecuația?

Prin promovarea acestui test, ați demonstrat că aveți o inteligență foarte mare. Aveți capacitatea de a lua o decizie rapidă într-o situație stresantă și urgentă. Felicitări!

Cu toate acestea, dacă ați eșuat, nu înseamnă că nu sunteți inteligent. De fapt, pur și simplu vă lipsește practica și concentrarea. Continuați să exersați.

Descoperiți teste IQ interesante pe site-ul nostru

Depășește-ți limitele și mai mult completând celelalte provocări de pe site-ul nostru. Cu cât este mai complicat, cu atât mai mult veți evolua. Pe de altă parte, aceste teste sunt, de asemenea, exerciții bune pentru cei care au eșuat. Nu ezitați să le faceți pentru a merge mai departe.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!