Início » ȘTIRI » Test IQ: Găsește cele 3 numere care se adună pentru a obține rezultatul 30 ? Trebuie să o faci în mai puțin de 20 de secunde.

Test IQ: Găsește cele 3 numere care se adună pentru a obține rezultatul 30 ? Trebuie să o faci în mai puțin de 20 de secunde.

Tocmai ați dat un test IQ și vreți să vă testați inteligența? Această provocare matematică vă va mulțumi cu siguranță.

Acest puzzle este perfect pentru antrenarea și stimularea neuronilor. Sunteți gata? Este timpul să aflăm instrucțiunile pentru acest test de inteligență. Acum e rândul tău!

Test IQ: „Care sunt cele trei numere care trebuie adunate pentru a obține 30?

Dacă poți rezolva această provocare de logică în cel mai scurt timp, vei dovedi că ai o minte inteligentă și deșteaptă. Dar astăzi, pentru a face acest lucru, trebuie să vă folosiți memoria și să exersați elementele de bază ale matematicii.

Cât de bun ești la aritmetică mentală? Puteți face calculele rapid? Este timpul să o dovedești cu acest test IQ!

Sunteți gata? Trebuie să o faci în mai puțin de 20 de secunde. În imaginea de mai jos, puteți vedea o adunare cu rezultatul 30, dar trebuie să ghiciți numerele care urmează să fie adunate.

Pentru a completa această adunare, puteți alege din numerele oferite. Trebuie să alegi 3 din cele 6 numere care însumează 30.

© Oanabi

 

Vă rugăm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.