Início » ȘTIRI » Test IQ: Găsește numărul care ar trebui să fie în locul semnului de întrebare din ultima operație!

Test IQ: Găsește numărul care ar trebui să fie în locul semnului de întrebare din ultima operație!

Ești deștept dacă ai numărul corect!

Conteúdo

În acest test IQ, trebuie să găsești valoarea semnului de întrebare. Știați cine are cel mai mare IQ din lume? Este vorba de Terence Tao, un matematician de 42 de ani din Australia.

IQ-ul său este estimat la 230, pentru comparație, Albert Einstein avea un IQ de 160. El este considerat cel mai inteligent om din lume. Cât de mare este IQ-ul tău? Pentru a afla, găsește răspunsul la această ghicitoare.

Găsiți valoarea și dezvoltați-vă abilitățile

Testul pe care vi-l prezentăm astăzi se bazează pe un test IQ real. Acesta vă va testa abilitățile intelectuale și unele dintre celelalte abilități. Nu este un test matematic în sine, stați liniștiți. De fapt, oricine îl poate face. Este un test în care va trebui să vă folosiți abilitățile analitice și deductive.

Pentru a rezolva puzzle-ul, însă, va trebui să folosești operații de bază precum adunarea, scăderea, înmulțirea sau împărțirea, dar și raționamentul.

Scopul acestui joc nu este doar de a vă distra, ci și de a vă împinge abilitățile mentale la limită. Va trebui să vă puteți concentra pe deplin asupra fiecărui număr dat pentru a găsi răspunsul la acest puzzle complex.

© Oanabi

 

Cum găsești calculul care dă răspunsul corect?

Pentru a rezolva această ghicitoare, trebuie să găsești secvența logică între cele trei imagini prezentate. Există un factor comun care leagă aceste imagini între ele. Acesta poate fi o operație matematică sau o secvență logică de numere. Pentru a vă ajuta să găsiți rapid soluția la această enigmă, puteți folosi un calculator și o bucată de hârtie pentru a vă înregistra rezultatele.

Cei mai talentați dintre voi vor reuși să rezolve puzzle-ul în mai puțin de 60 de secunde. Luați-vă timp pentru a analiza fiecare imagine și găsiți cheia acestui test IQ. Pune-ți creierul la încercare!

Soluțiile la acest test

Soluția la acest puzzle este numărul 6! Dacă te uiți la cele trei imagini, vei observa că suma celor două numere de sus este egală cu produsul dintre numărul de jos și 9.

© Oanabi

 

Pentru prima imagine, adunând 50 și 31 se obține 81, ceea ce este echivalent cu 9 înmulțit cu 9. În mod similar, pentru a doua imagine, unde 42 + 21 = 63, ceea ce reprezintă 9 înmulțit cu 7. În sfârșit, pentru a treia imagine, 43 + 11 = 54, ceea ce este, de asemenea, echivalent cu 6 înmulțit cu 9.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.