Início » ȘTIRI » Test IQ: Găsește numărul care completează puzzle-ul cubului

Test IQ: Găsește numărul care completează puzzle-ul cubului

Folosește-ți abilitățile deductive pentru a găsi numărul corect!

Conteúdo

Testul pe care vi-l prezentăm este un test IQ foarte apreciat. Știați că testele IQ sunt fiabile doar în proporție de 70%?

Acest lucru se datorează faptului că este suficient să treceți de la o stare de spirit la alta pentru ca rezultatul să se schimbe. Acest lucru înseamnă că, dacă ești trist, nu vei obține aceleași rezultate ca și când ai fi entuziast.

Găsiți valoarea lipsă dacă sunteți inteligent

Acest test este deosebit de dificil și se adresează doar adulților, deoarece necesită mult raționament și gândire.

Trebuie să înțelegi logica setului de numere și să deduci rezultatul care trebuie să completeze spațiul gol. Acest test este un test al abilităților tale de rezolvare a problemelor, dar este și un test pentru a vedea în ce măsură poți să gândești pentru a rezolva o problemă. Nu uitați că, în testele IQ, logica poate depăși uneori limitele rațiunii.

© Oanabi

 

Trebuie să vă folosiți imaginația pentru a găsi numărul care ar trebui să fie în locul semnului de întrebare.

Atenție, aveți la dispoziție doar 40 de secunde pentru a găsi răspunsul. Presiunea este mare, dar păstrează-ți calmul și concentrează-te pe numerele care ți se dau. Nu uitați că este important să luați în considerare toate opțiunile și să nu vă lăsați distras de detalii neimportante.

Cum găsești numărul corect?

Găsirea numărului corect poate părea imposibilă, dar, cu o minte deschisă și puțină logică, îl puteți găsi. Pentru a vă ajuta, iată sfatul nostru: nu trebuie să faceți calcule sau să efectuați operații complexe pentru a găsi soluția.

În schimb, este important să iei în considerare toate numerele și să le analizezi pentru a ajunge la o concluzie. Pentru a rezolva acest puzzle, trebuie în primul rând să vă folosiți logica.

Apoi trebuie să vă uitați la diverse soluții posibile. De asemenea, este util să pui întrebările potrivite și să explorezi diferite ipoteze pentru a găsi soluția. Cheia acestui puzzle vă va surprinde odată ce veți avea rezultatul.

Ceasul ticăie! Aveți 40 de secunde și nu mai mult, mult noroc!

Soluțiile la acest test

În această enigmă, numărul lipsă este fie 0, fie 16. Motivul?

Pătratul a fost alcătuit din numere de la 1 la 15, ceea ce a lăsat opțiunea de a începe seria cu 0 sau de a termina cu 16. Acest răspuns poate părea ușor odată ce v-am dat răspunsul. Într-adevăr, așa cum am menționat mai devreme, a trebuit să găsiți răspunsul gândindu-vă bine.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.