Início » ȘTIRI » Test IQ: Găsește răspunsul la această ghicitoare în mai puțin de 8 secunde

Test IQ: Găsește răspunsul la această ghicitoare în mai puțin de 8 secunde

Exersează-ți creierul cu acest joc de puzzle în timp ce îți testezi nivelul de IQ.

Conteúdo

Acest test IQ este o distracție perfectă pentru a te distra în timp ce îți exersezi creierul. Provocarea de astăzi este o ghicitoare matematică pe care trebuie să o rezolvi în cel mult 8 secunde.

Prezentarea enigmei matematice

Testul este prezentat sub forma unei ecuații matematice reprezentate prin flori de culori diferite. Scopul tău este să găsești valoarea fiecărei flori, inclusiv a florilor cu petale portocalii, roz și albastre.

© Oanabi

 

Pentru a face acest lucru, trebuie să găsești răspunsul corect în mai puțin de 8 secunde. Dacă doriți, puteți aduce un cronometru, un creion și hârtie.

Acest puzzle de matematică are avantajul de a vă distra și în același timp de a vă exersa creierul. Îți ascute abilitățile cognitive, care sunt esențiale pentru toate activitățile de zi cu zi.

Rezolvarea acestui puzzle vă va îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și memoria. Veți fi câștigat în creativitate și concentrare. Prin urmare, puteți rezolva acest tip de puzzle în mod regulat pentru a obține beneficii maxime.

Răspunsul la testul IQ

Ați găsit răspunsul la puzzle la timp? Dacă da, felicitări, aveți o capacitate impresionantă de a raționa. Dacă nu ai reușit să găsești răspunsul corect, poți oricând să exersezi cu alte ghicitori.

Iată explicația la această ghicitoare matematică:

  • Prima ecuație: Suma a trei flori cu petale portocalii este egală cu 45. Deci, valoarea unei flori cu petale portocalii este 15. Prin înlocuirea florilor cu valoarea lor! 15 + 15 + 15 = 45.
  • A doua ecuație: Două flori cu petale portocalii adăugate la o floare cu petale roz este egală cu 40. Astfel, valoarea unei flori cu petale roz este 10, deci, înlocuind floarea roz cu valoarea ei: 15 + 15 + 10 = 40.
  • A treia ecuație: O floare cu petale roz înmulțită cu o floare cu petale albastre este egală cu 30. Așadar, valoarea unei flori cu petale albastre este 3. Înlocuind floarea verde cu valoarea ei: 10 x 3 = 30.
  • A patra ecuație: o floare roz adăugată la o floare roșie înmulțită cu o floare verde. Înlocuind cu valorile fiecărei flori: 10 + 15 x 3 = ?

Răspunsul la această ghicitoare este 55, deoarece :

  • 15 x 3 = 45,
  • 10 + 45 = 55.
© Oanabi

 

Dacă ți-a plăcut acest puzzle de matematică, poți să îl distribui cu prietenii tăi.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.