Início » ȘTIRI » Test IQ: Găsiți valorile fiecărei flori pentru a rezolva acest puzzle matematic. Poți să o faci în 25 de secunde?

Test IQ: Găsiți valorile fiecărei flori pentru a rezolva acest puzzle matematic. Poți să o faci în 25 de secunde?

Explorează matematica într-un mod diferit și mult mai distractiv cu acest test IQ!

Conteúdo

Rezolvă puzzle-ul de matematică pe care ți l-am pregătit astăzi pentru a dovedi că ai un IQ ridicat. Nu-ți face griji, nu trebuie să fii un expert în matematică pentru a trece acest test de inteligență. În schimb, demonstrează-ți abilitățile de bază de logică și de calcul. Ești pregătit pentru această provocare?

Test IQ: „Care sunt valorile asociate fiecărei flori?

Mai jos aveți trei ecuații cu flori. Scopul acestui test IQ este de a găsi valoarea florii portocalii. Cu toate acestea, este logic că, pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să găsiți fiecare dintre valorile celorlalte flori.

© Oanabi

 

Ai la dispoziție doar 25 de secunde pentru a rezolva această provocare matematică. Veți reuși să respectați această limită de timp? Dovedește acest lucru!

Test IQ: răspunsul corect

Acum că cele 25 de secunde au expirat, este timpul să vă dezvăluim răspunsurile corecte. Puteți apoi să vă comparați răspunsurile și să deduceți din abilitățile dumneavoastră de calcul și de logică.

Mai jos veți găsi soluția acestui puzzle matematic.

Soluția

Iată valorile florilor pe care a trebuit să le determinați înainte de a identifica floarea portocalie:

  • Floarea roz valorează 6, iar floarea albastră valorează 4. Obții aceste valori din prima ecuație: 6 x 4 = 24.
  • A doua ecuație vă oferă valoarea florii portocalii: 48 = 6 x 8. Deci, aceasta valorează 8.
  • Ultima ecuație dă: 4 x 8 = 32.

Prin urmare, floarea portocalie are o valoare de 8.

© Oanabi

 

Dacă ați reușit să găsiți acest răspuns corect, felicitări! Acest lucru înseamnă că sunteți foarte bun la calcul și deducție. În plus, aveți o viteză de gândire de necontestat. Dacă nu ați găsit răspunsul corect, nu vă faceți griji. Poate că ați avut nevoie de mai mult timp pentru a vă concentra sau încă mai aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de logică numerică.

Ți-a plăcut să lucrezi cu numerele și matematica în acest mod? Puteți face un mic ritual pentru a vă stimula regulat neuronii.

Dacă vrei să rezolvi și alte teste IQ ca acesta, poți vizita site-ul nostru. Nu ezitați să împărtășiți provocările pe care le rezolvați cu prietenii și familia dumneavoastră!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.