Início » ȘTIRI » Test IQ: Mută un chibrit pentru a descifra această ecuație

Test IQ: Mută un chibrit pentru a descifra această ecuație

Concentrarea și inteligența sunt esențiale pentru a rezolva această ghicitoare.

Sunteți un pasionat de matematică? Dacă da, atunci acest test este exact pentru tine. Într-adevăr, vă veți putea testa atât capacitatea intelectuală, cât și abilitățile vizuale, identificând eroarea din această ecuație și toate acestea, în timp ce vă distrați.

Acesta este un calcul care seamănă mai mult cu un joc decât cu orice altceva. Privește cu atenție operațiunea și corectează eroarea pentru a dovedi că ai un IQ ridicat și o viziune impecabilă.

Despre ce este vorba în acest test?

Practic, va trebui să rezolvați o ecuație. Fiecare număr este format din mai multe meciuri.

În acest puzzle, aveți o operație cu rezultatul ei: pe o parte, aveți o înmulțire între numerele trei (3) și nouă (9), iar pe cealaltă parte, partea de răspuns, numărul cinci (5).

Obiectivul tău este să o găsești și să o corectezi, dar într-un mod destul de special.

© Oanabi

 

Pentru a rezolva această problemă de matematică 3×9=5, va trebui să mutați un singur meci pentru a schimba ecuația.

În primul rând, identificați eroarea, apoi încercați să determinați dacă trebuie să schimbați semnul matematic sau să modificați una sau mai multe cifre și, în final, aflați cum să mutați doar un singur meci pentru a corecta întregul calcul.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.