Início » ȘTIRI » Test IQ: Mută un singur chibrit pentru a forma un pătrat, ai la dispoziție doar 15 minute pentru a face acest lucru.

Test IQ: Mută un singur chibrit pentru a forma un pătrat, ai la dispoziție doar 15 minute pentru a face acest lucru.

Gândește logic cu acest puzzle în care trebuie doar să muți un chibrit pentru a face un pătrat.

Conteúdo

Puzzle-ul de logică este un test al abilităților de raționament. Este un test atemporal care vă permite să rezolvați o problemă și să descoperiți lucruri noi.

Există diferite tipuri de teste care pot fi folosite pentru a vă afla nivelul. Acesta este cazul testului cu bățul de chibrit.

Obiectivul acestui test de IQ este de a forma un pătrat din 4 bețe de chibrit dispuse în cruce, mișcând doar un singur băț.

Atenție, deschideți-vă larg mintea și încercați să gândiți altfel… Pentru că cei care nu găsesc răspunsul vor fi surprinși sau chiar supărați să descopere răspunsul

© Oanabi

 

Care este nivelul dumneavoastră de raționament?

Potrivirile sunt utilizate pe scară largă pentru a efectua un test IQ și pentru a evalua abilitățile de raționament. Acest puzzle pare destul de simplu, dar există dificultăți care trebuie să fie identificate.

Pentru a face acest lucru, este important să vedem aranjamentul meciurilor de sus în jos. Cu acest puzzle care formează o cruce cu 4 bețe, poți muta doar un singur meci în orice direcție.

Soluția la testul IQ!

În acest tip de puzzle, pare destul de simplu la prima vedere, dar dacă te uiți cu atenție, se dovedește a fi dificil. Uneori chiar crezi că este imposibil de realizat.

În acest puzzle, tot ce trebuie să faci este să muți chibritul de sus pentru a crea un pătrat, din bazele fiecărui chibrit. Pătratul se află în centrul celor 4 meciuri.

© Oanabi

 

Puzzle-ul meciului

Chibriturile au fost folosite de mult timp pentru a rezolva puzzle-uri în care trebuie să găsești diferite forme (pătrat, triunghi, dreptunghi). În funcție de test, trebuie să folosiți unul sau mai multe chibrituri. În acest test IQ, raționamentul este destul de simplu și logic, fără dureri de cap.

Puzzle-ul este prezentat ca o distragere a atenției, în care trebuie să te chinui să-ți dai seama cum să formezi un pătrat prin mutarea unui singur chibrit. De asemenea, te întrebi dacă nu cumva există ceva ascuns.

Cu un raționament logic și ușor, este important să vedem toate detaliile puzzle-ului propus.

În acest test IQ, chibriturile sunt considerate obiecte bidimensionale, nu unidimensionale. Astfel, prin forma lor în cruce, chibriturile creează un aspect de lățime. Dacă sunt ușor dreptunghiulare în partea de jos, ele ar forma un pătrat.

Într-un puzzle, cu cât este mai mare numărul de potriviri, cu atât este mai dificil de rezolvat. Cu acest test IQ, există doar 4 meciuri. O adevărată provocare, testul de IQ meci este provocator și fiecare dificultate sau ușurință are un scop interesant, și nu ezitați să distribuiți jocul pe rețelele sociale, astfel încât prietenii dvs. pot lua, de asemenea, provocarea!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.