Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți afla care domino completează seria în mai puțin de 15 secunde?

Test IQ: Poți afla care domino completează seria în mai puțin de 15 secunde?

Folosiți-vă cât mai bine timpul, distrându-vă în timp ce exersați.

Conteúdo

Acest joc a fost creat special pentru a optimiza și îmbunătăți raționamentul și abilitățile de calcul. Prin urmare, dacă ai nevoie să-ți stimulezi creierul și să treci timpul în același timp, atunci nu mai aștepta și încearcă să rezolvi acest mic puzzle. Nu numai că vă veți relaxa, dar veți fi și productivi.

Testul IQ: Ce trebuie să faci

Pentru acest puzzle, vi se va prezenta o imagine. Pe el se vor afla trei rânduri și coloane de piese de domino. Cu toate acestea, în acest set, unul dintre piesele de domino va fi lipsit de numere. Obiectivul tău este să găsești numerele lipsă.

În plus, există o limită de timp. Vei avea la dispoziție doar 15 secunde pentru a completa puzzle-ul. Nu uitați că, dacă reușiți în termenul limită, veți dovedi că sunteți o persoană mai inteligentă și mai talentată decât media.

© Oanabi

 

Test IQ: Care este rostul rezolvării unui puzzle de domino?

Jocurile de domino sunt clasificate ca fiind jocuri ale minții care servesc la exersarea abilităților analitice și logice. Într-adevăr, piesele de domino sunt foarte utile în evaluarea și îmbunătățirea performanțelor intelectuale ale unei persoane.

Dacă mulți oameni cred că este un joc de noroc, se înșală amarnic, deoarece jocurile de domino sunt în primul rând jocuri de strategie și logică. Prin urmare, acest tip de joc nu este doar distractiv de jucat cu prietenii și familia, ci și o modalitate excelentă de a-ți antrena creierul.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.