Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți face față acestei provocări matematice cu aspect complex?

Test IQ: Poți face față acestei provocări matematice cu aspect complex?

Obiectivul acestui test matematic este de a găsi valoarea necunoscutelor. Ești bun la matematică?

Conteúdo

Auzim adesea că oamenii inteligenți excelează la matematică. Dar știați că nu există o legătură directă între inteligență și acest subiect?

De fapt, inteligența poate varia în funcție de mai mulți factori. Pentru cei care nu sunt foarte buni la matematică, testul de astăzi este pentru voi. Acest exercițiu de nivel ușor vă va permite să vă definiți abilitățile de calcul.

Cum se face acest test?

Pentru a trece acest test, trebuie doar să aflați ce număr corespunde fiecărei imagini pentru a obține rezultatul operațiunii.

© Oanabi

 

Ilustrația conține trei componente: o floare, o pasăre și un ghiveci. Sarcina dumneavoastră este de a găsi valoarea fiecărei componente. Ultimul rând reprezintă operațiunea finală.

Cum să rezolvați acest test și să vă evaluați abilitățile?

Acest test pare dificil la prima vedere. Cu toate acestea, poate fi rezolvat de oricine, cu condiția să aibă cunoștințe de bază de matematică.

Efectuarea acestui test este simplă. Consultați rezultatul operațiunilor. Prin deducție, veți găsi cu ușurință numărul echivalent pentru fiecare componentă. Atenție, dacă primele operațiuni sunt instinctive, ultima conține o capcană. Poți să-l găsești?

Vă invităm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a descoperi soluția de pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.