Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți găsi numărul care ar trebui să fie în locul semnului de întrebare în mai puțin de 20 de secunde?

Test IQ: Poți găsi numărul care ar trebui să fie în locul semnului de întrebare în mai puțin de 20 de secunde?

Ești bun dacă ai răspunsul la acest test de inteligență!

Conteúdo

Știați că pierdem aproximativ 85.000 de neuroni pe zi, sau un neuron în fiecare secundă? Din fericire, creierul are 10.000 de miliarde de conexiuni nervoase. Pentru a vă menține creierul funcțional și neuronii activi, este esențial să vă exersați frecvent mintea. Iată ce v-am pregătit în testul de astăzi. Aceasta vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

Rezolvă acest puzzle matematic în 20 de secunde

Acest puzzle de matematică este deosebit de distractiv și amuzant. Va trebui să vă folosiți abilitățile matematice, dar nu vă faceți griji, nu sunt fracții sau ecuații de făcut.

Totuși, pentru a rezolva acest exercițiu în mai puțin de 20 de secunde, va trebui să vă folosiți abilitățile de raționament și logica. De asemenea, este necesar să folosiți unele dintre operațiile de bază pe care le-ați învățat în școala primară. Prin urmare, acest joc este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Cum se găsește numărul lipsă în acest puzzle?

20 de secunde este timpul de care a avut nevoie cel mai rapid pentru a rezolva acest test de matematică. Dacă reușiți să o rezolvați până atunci, felicitări. Dacă depășiți limita de timp, aveți grijă, va trebui să exersați în mod regulat.

Majoritatea celor care au dat testul au găsit foarte repede logica testului. Vă vom oferi câteva răspunsuri pentru a găsi rapid soluția.

© Oanabi

 

La început, va trebui să vă uitați cu atenție la imagine, dar fiți rapid oricum. La prima vedere, aveți numere care alcătuiesc imaginea. În partea de jos, un semn de întrebare indică faptul că trebuie găsit un număr.

Cu toate acestea, după cum probabil ați observat, numerele sunt conectate prin linii care formează două cifre distincte. În mijloc se află numărul 8, care este izolat. Care este logica din spatele acestui lucru și ce reprezintă aceste conexiuni?

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.