Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți găsi numărul lipsă în locul semnului de întrebare? Acceptă această provocare matematică!

Test IQ: Poți găsi numărul lipsă în locul semnului de întrebare? Acceptă această provocare matematică!

Dovedește că ești deștept. Rezolvă acest puzzle matematic cât mai repede posibil!

Conteúdo

Știați că testele IQ sunt adevărate exerciții de antrenament al creierului? Îți stimulează mintea pentru câteva momente. Nu poți scoate la iveală decât ce e mai bun din tine.

Mobilizează-ți toate abilitățile cognitive pentru a rezolva ghicitoarea. Apoi, provoacă-ți creierul și testează-ți inteligența cu enigma pe care ți-am pregătit-o astăzi.

Test IQ: „Ce număr ar trebui să înlocuiască semnul de întrebare din centrul hexagonului?

Concentrează-te pe deplin înainte de a începe această provocare pentru creier. Iată cum îți poți controla mintea și atenția în acest test IQ.

De asemenea, îți va fi mai ușor să reții regulile matematice și să găsești logica pe care să o folosești pentru a rezolva acest puzzle numeric.

Sunteți gata? Atunci iată provocarea ta: privește cu atenție imaginea de mai jos. Este un hexagon înconjurat de 6 numere. În centrul acestui poligon se află un semn de întrebare. Depinde de tine să ghicești ce număr ar trebui să îl înlocuiască.

Pentru a face acest lucru, trebuie să găsești logica matematică folosită în această imagine. Depinde de tine!

© Oanabi

 

Testul IQ: răspunsul corect

Deci, ai identificat numărul lipsă? Doar cei mai inteligenți oameni au reușit să facă acest lucru. Dacă ai reușit să îl găsești, atunci ai un IQ ridicat! Totuși, dacă ai eșuat, nu este din cauză că ești prost.

Înseamnă că creierului tău îi lipsește stimularea. Pentru a vă dezvolta abilitățile cognitive, luați în considerare posibilitatea de a exersa în mod regulat.

Dacă nu aveți suficient timp pentru a face acest lucru, testele IQ sunt o modalitate excelentă de a vă stimula viteza de gândire și inteligența.

Pe pagina următoare puteți vedea soluția la acest puzzle de matematică.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.