Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți găsi valorile lui X și Y în această piramidă în mai puțin de 60 de secunde?

Test IQ: Poți găsi valorile lui X și Y în această piramidă în mai puțin de 60 de secunde?

Dacă găsești valoarea lui X și Y, înseamnă că ai abilități analitice puternice!

Conteúdo

În testul de astăzi, va trebui să determinați valoarea necunoscutelor din piramidă. Apropo, știați că scribii care au construit piramidele sunt excelenți matematicieni?

Aceștia au trebuit să calculeze numărul exact de blocuri și să mențină o înclinație constantă de 52 de grade pentru a obține o piramidă perfectă. Sunteți un matematician excelent? Acest exercițiu, care folosește logica, vă va spune mai multe despre abilitățile dumneavoastră.

© Oanabi

 

Cum puteți rezolva această problemă matematică?

Pentru a găsi soluția la această provocare matematică, trebuie să determinați valorile lui X și Y folosind un anumit raționament.

Există o secvență logică de urmat pentru fiecare linie, iar rezultatul are un efect asupra liniei următoare. Dificultatea acestui joc este, de asemenea, de a găsi răspunsul în mai puțin de 60 de secunde. Prin urmare, este important să fii rapid și atent pentru a rezolva acest puzzle.

Un mic ajutor pentru a găsi soluția

Deși acest test pare simplu la prima vedere, este de fapt dificil și numai cei mai dotați din punct de vedere matematic îl pot face.

Pentru a-l rezolva cu succes, este important să începeți de la baza piramidei și să completați semnele de întrebare. Abilitățile tale matematice nu vor fi suficiente și va trebui să găsești legătura dintre numere.

Pentru a trece acest test, scăpați de presiunea timpului și nu vă lăsați distras de ea, deoarece vă poate întrerupe concentrarea. Nu săriți peste rânduri și mergeți pas cu pas.

Faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a vedea răspunsurile

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.