Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți muta un singur chibrit pentru a corecta această ecuație? Doar 5% dintre oameni o pot face în mai puțin de 20 de secunde. Poți?

Test IQ: Poți muta un singur chibrit pentru a corecta această ecuație? Doar 5% dintre oameni o pot face în mai puțin de 20 de secunde. Poți?

Tocmai ați dat un test IQ și vreți să vă testați inteligența? Această provocare matematică vă va mulțumi cu siguranță.

Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a afla nivelul de inteligență. Aceste teste vă pun creierul la încercare și vă pot ajuta să vă înțelegeți mai bine abilitățile și limitele.

Puzzle-urile și alte provocări sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă testa abilitățile cognitive. Recent, provocările au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece le permit oamenilor să se distreze și să își dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor.

Astăzi vă vom prezenta un puzzle deosebit de interesant: ecuația de pornire este 3 x 9 = 5.

© Oanabi

 

Această ecuație este greșită, dar aveți mai puțin de 20 de secunde pentru a găsi soluția corectă la această problemă. Acest puzzle este o modalitate excelentă de a-ți testa IQ-ul și capacitatea de a găsi soluții rapide la probleme.

Găsiți soluția la acest puzzle!

Suntem aici pentru a te provoca să găsești soluția la acest puzzle! Pentru a face acest lucru, trebuie să observați și să vă concentrați. Nu ezitați să încercați diferite opțiuni. Provocarea ta de astăzi este să rezolvi ecuația prin mutarea unui singur meci! Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

Nu uitați că răbdarea și concentrarea sunt esențiale pentru un puzzle reușit. Trebuie să vă deschideți mintea și să vă folosiți creativitatea pentru a găsi soluții care să vă permită să mergeți mai departe.

Trebuie să vă uitați la fiecare detaliu și să învățați să îl conectați cu alte detalii pentru a găsi soluția corectă. Este important să nu vă grăbiți, deoarece aceste exerciții necesită multă concentrare și perseverență. Dacă reușiți să exersați aceste abilități, puteți fi siguri că veți reuși în această provocare.

Vă rugăm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.