Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți rezolva această operație matematică în mai puțin de 60 de secunde?

Test IQ: Poți rezolva această operație matematică în mai puțin de 60 de secunde?

Dacă găsești valoarea necunoscutelor, ești un geniu!

Conteúdo

În testul de astăzi, alimentele sunt în centrul atenției. Știați că anumite alimente pot ajuta creierul să funcționeze corect? Peștele, de exemplu, conține omega-3.

Cu un aport regulat al acestui element, îmbunătățiți comunicarea dintre celulele nervoase și puteți îmbunătăți funcționarea creierului. Pentru acest exercițiu de matematică, va trebui să vă folosiți neuronii.

Cum se rezolvă acest test de matematică?

Pentru a rezolva acest puzzle matematic, trebuie să găsești valoarea fiecărui aliment.

© Oanabi

 

În fiecare linie aveți un număr diferit de pizza sau chipsuri și o operațiune. Operațiile de pe fiecare linie nu sunt identice și, dacă folosiți valoarea obținută pe liniile anterioare, veți obține soluțiile prezentate.

Ai grijă, dificultatea acestui joc este să găsești răspunsul în mai puțin de 60 de secunde. Ceasul ticăie!

Aveți nevoie de puțin ajutor pentru a găsi soluția?

La prima vedere, acest test pare ușor. Dar aveți grijă, sunteți limitat în timp. Pentru a-l trece, trebuie să folosiți cele mai elementare operațiuni.

În această operație matematică atipică, numerele sunt înlocuite de imagini. Ai o pizza și Chips.
Scopul nu este de a vă face gura apă, ci de a rezolva o ecuație. Dacă tot nu reușești să îți dai seama, ia presiunea timpului de pe tine, s-ar putea să te încurce.

Nu are rost să săriți peste etape, trebuie să rezolvați operațiile linie cu linie.

Vă rugăm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.