Início » ȘTIRI » Test IQ: Poți să observi 3 diferențe între imagini? Ești deștept dacă le poți recunoaște în 30 de secunde.

Test IQ: Poți să observi 3 diferențe între imagini? Ești deștept dacă le poți recunoaște în 30 de secunde.

Conteúdo

Ca orice test de IQ, acesta este conceput pentru a vă oferi o idee despre capacitatea dumneavoastră intelectuală. Rezultatele nu sunt absolute, dar vă vor permite să vă testați. Aceasta constă în special în a distinge diferențele dintre două imagini. Acest lucru îl face un test de vedere pe care îl puteți rezolva cu ușurință dacă aveți un nivel bun de concentrare și un ochi destul de ager. Pentru a afla, citiți în prealabil despre principiul testului.

Testul IQ: regulile jocului

În această nouă provocare, vi se cere să comparați două imagini identice ca aspect, dar care prezintă unele deosebiri.

Cele două imagini prezintă fiecare un frate și o soră însoțiți de două păsări minunate. Există 3 diferențe între cele două cifre. Ceea ce trebuie să faci este să le găsești. Va trebui să fiți isteți pentru a face acest lucru, deoarece există o limită de timp. Aveți la dispoziție doar 30 de secunde. Așa că fiți cu ochii în patru dacă vreți să reușiți înainte de expirarea timpului.

În prealabil, trebuie să te pregătești. Acest lucru vă va oferi un ochi mai ager, o mai bună vedere de ansamblu a imaginii și, mai presus de toate, un nivel mai bun de concentrare. Pentru a face acest lucru, încercați să vă adunați gândurile într-un loc liniștit. Îndepărtați-vă de orice distrageri care ar putea interfera cu atenția dumneavoastră.

Răspunsuri la testul IQ

În ciuda eforturilor dumneavoastră, nu ați reușit să găsiți cele trei diferențe solicitate? Aceasta nu este o problemă. Înseamnă pur și simplu că nu sunteți obișnuit cu acest tip de test IQ. Dacă vrei să reușești data viitoare, exersează-ți creierul. Avem mai mult de un test IQ care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile vizuale și cognitive.

Între timp, haideți să vă oferim răspunsurile la acest test IQ. Astfel, veți afla detaliile pe care le-ați ratat.

Prima diferență este în coada papagalului alb. Este puțin mai lung într-o imagine. Apoi, priviți pasărea mică și verde care stă cocoțată pe capul fetiței. Priviți cu atenție aripa sa stângă. Are două poziții foarte diferite în cele două imagini. Diferența finală este în picioarele băiatului. În ambele imagini poartă pantofi de nuanțe diferite.

Acest test v-a stimulat și v-a distrat în același timp? Dacă da, nu ezitați să împărtășiți satisfacția dumneavoastră cu ceilalți. De asemenea, îi puteți invita să accepte provocarea și să își testeze abilitățile personale.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!