Início » ȘTIRI » Test IQ: Privește cu atenție această imagine și găsește cele 3 diferențe.

Test IQ: Privește cu atenție această imagine și găsește cele 3 diferențe.

Conteúdo

Testul de personalitate este interesant în sensul că ne permite să cunoaștem trăsăturile de personalitate care ne permit să fim mai reactivi în anumite situații, cum ar fi pericolul. Cu toate acestea, pentru a atinge obiectivul, este important să ai agilitate vizuală și mentală. Cu această provocare de imagine, care vă permite să discerneți 3 diferențe între aceste 2 fotografii de copii care se joacă cu mingi, trebuie să vă lucrați abilitățile de observație, concentrându-vă și nu vă lăsați distras.

Credit foto: © Radiotips

Cele 3 diferențe de găsit

Imaginea prezintă o mamă și cei doi copii ai ei jucându-se pe plajă. Trebuie să găsești cele 3 diferențe după 15 secunde. Prima diferență este culoarea mingii pe care o aruncă mama. A doua diferență este gulerul băiatului, care îi face gâtul invizibil. În cele din urmă, a treia diferență este la mâna mamei. Pentru a găsi cele 3 diferențe, este important să observăm detaliile fiecărei imagini.

Credit foto: © Radiotips

Este o activitate mentală distractivă care vă permite să vă exersați creierul, să vă testați abilitățile prin concentrare. În funcție de observatorul atent, sunt unii care găsesc răspunsurile corecte rapid, în mai puțin de 15 secunde. Unii nu vor vedea toate răspunsurile corecte, iar altora le va lua ceva mai mult timp să le identifice.

Un bun observator

Dacă ați găsit rapid cele 3 diferențe, înseamnă că aveți o minte agilă și sunteți capabil să vedeți diferențele, oricât de mici. Sunteți genul de persoană care ia în serios dezvoltarea personală. Cauți în mod constant modalități de a te îmbunătăți pe tine și lucrurile, pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă, pe de altă parte, nu ați găsit cele 3 diferențe, este important să lucrați la ele, concentrându-vă pe concentrare.

Ce vă interesează?

Un test de observație nu evaluează doar capacitatea de observație, ci și inteligența dumneavoastră. Într-adevăr, testul vizual evaluează nivelul dumneavoastră și cât de bun sunteți la găsirea răspunsului. Diferența față de alte teste este că acest test este distractiv și amuzant. Din când în când, este important să ne folosim creierul pentru a dobândi reflexele corecte. 15 secunde pentru a găsi cele 3 diferențe înseamnă 5 secunde pentru fiecare diferență. Cu cât creierul este antrenat să reacționeze mai repede, cu atât mai repede va găsi diferențele, chiar dacă acestea sunt mici. Pe măsură ce creșteți în nivel și jucați provocări de observare mai dificile, nu veți avea probleme în a găsi mai multe diferențe în timp record.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!