Início » ȘTIRI » Test IQ: Rezolvă acest puzzle matematic în mai puțin de 30 de secunde și stimulează-ți creierul.

Test IQ: Rezolvă acest puzzle matematic în mai puțin de 30 de secunde și stimulează-ți creierul.

Este timpul să vă puneți creierul la încercare.

Conteúdo

Creierul tău are nevoie de stimulare? Nu ai prea mult timp la dispoziție? Îți place o provocare? Atunci acest puzzle de matematică este perfect pentru tine.

Vă sugerăm să vă optimizați timpul în câteva minute cu acest puzzle. Crede-ne, nimic nu se compară cu o mică provocare pentru a te motiva și relaxa. Acordă-ți câteva minute pentru a ieși din rutina zilnică. Sunteți gata? Acum este timpul să începi.

Ce vrem să faci!

Pentru acest puzzle, ți se va prezenta o imagine. Pe această imagine, va exista o secvență de ecuații.

© Oanabi

 

Cu toate acestea, fiecare ecuație va fi formată din numere și forme geometrice. Astfel, veți avea adunarea numerelor 5 și 10, care va rezulta în suma unui triunghi și a numărului 7.

Apoi, suma dintre un pătrat și un triunghi va da suma numerelor 3 și 9. În cele din urmă, scăzând pătratul dintr-un cerc, se va obține scăderea numărului 10 dintr-un triunghi. Scopul dumneavoastră este de a găsi rezultatul adunării celor 3 forme geometrice.

Care sunt avantajele acestui tip de puzzle?

În primul rând, acest tip de provocare va permite creierului să se antreneze, dar într-un mod distractiv și fără nicio presiune. Drept urmare, puzzle-urile vor ajuta la reducerea nivelului de stres și la combaterea pierderii memoriei, deoarece oferă o stimulare pozitivă pentru creier fără a-l obosi.

De asemenea, puzzle-urile vor contribui la îmbunătățirea abilităților cognitive, în special a raționamentului, a logicii, a capacității de observație și de analiză. Puzzle-urile sunt o modalitate bună de a exersa.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.