Início » ȘTIRI » Test IQ: Testează-ți abilitățile de deducție și găsește codul în mai puțin de 50 de secunde!

Test IQ: Testează-ți abilitățile de deducție și găsește codul în mai puțin de 50 de secunde!

Acest test este o bună ocazie de a-ți testa logica și abilitățile de gândire și de a vedea dacă poți găsi codul secret ascuns în imagine.

Astăzi vom rezolva un test IQ care constă în găsirea unui cod de 3 numere. În imaginea pe care v-o arătăm puteți vedea 5 combinații de numere, dar niciuna dintre ele nu este corectă. Pentru a găsi codul, trebuie să vă referiți la indiciile de lângă fiecare combinație.

Testele de logică și de puzzle sunt foarte populare, deoarece pot oferi o provocare stimulantă pentru jucătorii care caută distracție și divertisment.

Aceste teste sunt deosebit de populare pe rețelele de socializare, unde milioane de oameni încearcă să rezolve puzzle-uri și provocări complexe în fiecare zi.

Dacă te crezi un geniu la acest tip de provocare, atunci aceasta este ocazia perfectă de a-ți pune mintea la încercare și de a-ți demonstra inteligența!

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați și să vă concentrați. Codul din 3 cifre este format din numerele de la 0 la 9. După fiecare combinație de 3 numere, sunt plasate puncte colorate.

  • Un punct negru înseamnă că lipsește unul dintre numere.
  • Un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Observând aceste puncte, puteți găsi codul corect din 3 cifre. Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Această provocare necesită concentrare și o minte atentă pentru a găsi combinația corectă de numere prin observarea punctelor colorate.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine, iar tu ai la dispoziție doar 50 de secunde pentru a găsi codul și a termina această provocare.

Este esențial să vă exersați folosirea logicii pentru a rezolva puzzle-uri. Rezolvarea puzzle-urilor și a problemelor de logică te învață să gândești într-un mod mai structurat și să iei decizii bazate pe raționament.

Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine diferitele laturi ale lucrurilor și să găsiți soluții mai rapid. Atunci când vă exersați logica, vă întăriți capacitatea de a lua decizii folosind raționamentul și faptele.

Trebuie să fiți capabili să înțelegeți structura de bază a unei probleme pentru a găsi soluția potrivită. Antrenându-vă mintea logică, veți putea să înțelegeți mai bine diferite aspecte ale lumii și să găsiți mai repede soluții.

În plus, vă poate îmbunătăți capacitatea de a învăța și de a reține informații, ceea ce poate fi foarte util pentru a rezolva puzzle-uri și pentru a găsi codul corect.

Aflați mai multe despre această soluție făcând clic pe „Următorul” de mai jos.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.