Início » ȘTIRI » Test IQ: Testează-ți abilitățile intelectuale găsind înălțimea mesei în 40 de secunde!

Test IQ: Testează-ți abilitățile intelectuale găsind înălțimea mesei în 40 de secunde!

Această provocare este rezervată celor mai ascuțite minți și numai cei mai străluciți vor fi capabili să o facă față.

Conteúdo

Provocarea de astăzi este un test pe care elevii din școlile primare din China au trebuit să îl rezolve. Un test care pare simplu la prima vedere, dar care este deosebit de complex.

Deși China este țara cu cei mai mulți intelectuali din lume, doar câțiva elevi au avut răspunsul la acest test. Vei fi capabil să o rezolvi în 40 de secunde?

© Oanabi

 

Cum de a găsi înălțimea mesei în mai puțin de 40 de secunde?

Acest test, care pare a fi distractiv și distractiv, vă va da bătăi de cap. Nu vă lăsați păcăliți de aparențe!

Pentru a rezolva această problemă matematică, trebuie să țineți cont de diferitele elemente prezentate. Aveți o masă, un șoarece și o pisică și, mai presus de toate, aveți măsurători. Pentru a obține înălțimea mesei, trebuie să vă gândiți la o ecuație matematică, dar care dintre ele? De asemenea, este posibilă estimarea înălțimii folosind o anumită logică vizuală.

Aveți nevoie de ajutor?

Acest exercițiu este pentru cei mai inteligenți. Este dificil și este normal ca doar unii dintre studenții chinezi să reușească.

În imagine se văd clar două măsuri diferite. Aceste măsurători reprezintă distanța dintre cele două animale, unul pe masă și celălalt pe podea.

În prima imagine, distanța este de 140 cm, iar în cea de-a doua imagine este de 110 cm. Diferența dintre aceste două imagini constă în inversarea locurilor animalelor. Puteți găsi răspunsul din aceste date?

Soluția este prezentată pe pagina următoare. Faceți clic pe „next” (Următorul) de mai jos.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.