Início » ȘTIRI » Test IQ: Testează-ți inteligența alegând cele mai bogate femei japoneze și câștigă în cunoaștere

Test IQ: Testează-ți inteligența alegând cele mai bogate femei japoneze și câștigă în cunoaștere

Conteúdo

Acesta este un test de IQ extrem de dificil care se adresează în principal celor care au o bună cultură generală. Sunteți unul dintre ei? Nivelul dvs. de inteligență va depinde de timpul necesar pentru a completa acest test IQ. Depinde de tine!

Priviți imaginea de mai jos cu două femei japoneze. Sarcina ta este să afli care dintre ele este mai bogată. Poți să îți ia cât timp ai nevoie pentru a rezolva acest puzzle, deoarece nu există o limită de timp.

Credit foto: © Fabiosa

Cu toate acestea, trebuie să vă concentrați bine. Nu lăsați distragerile din exterior să vă stea în cale. Citește mai departe pentru a vedea dacă răspunsul tău este corect.

Câteva indicii pentru a afla cine este cel mai bogat

Concentrează-te pe ceea ce poartă cele două femei. De asemenea, este înțelept să observăm ce mănâncă. Acest lucru vă poate ajuta să determinați cine este mai bogat. De asemenea, nu uitați că aveți nevoie de o bună cultură generală pentru a rezolva acest puzzle. Deci, ai reușit? Cât timp ți-a luat să o rezolvi?

Răspuns la ghicitoare

Femeia din stânga este mai bogată decât cea din dreapta. Motivul este că femeia mănâncă orez alb. Trebuie să știți că doar aristocrații sau oamenii bogați își pot permite acest tip de orez. Cei săraci mănâncă de obicei orez roșu, care este mai ieftin. Cu toate acestea, orezul roșu este mai complet și mai sănătos decât orezul alb.

Credit foto: © Fabiosa

Ați reușit să găsiți răspunsul corect?

Dacă ați reușit să răspundeți corect în mai puțin de un minut, înseamnă că sunteți foarte inteligent. De asemenea, indică faptul că sunteți o persoană cultă. Aceasta este o calitate pe care doar un număr limitat de oameni o au. Dacă ți-a luat mai mult de un minut să rezolvi acest puzzle, atunci trebuie să exersezi și mai mult. Așa că vă invităm să acceptați și alte provocări pe site-ul nostru. Începeți cu provocările mai ușoare și urcați în grad.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!