Início » ȘTIRI » Test IQ: Trezește-ți geniul interior rezolvând această provocare

Test IQ: Trezește-ți geniul interior rezolvând această provocare

Acest test IQ este perfect pentru a-ți ascuți abilitățile intelectuale, menținându-ți în același timp creierul activ și sănătos.

Conteúdo

Distractiv și distractiv, acest test IQ este perfect pentru a vă distra în timp ce vă perfecționați abilitățile.

Provocarea de astăzi vă va testa abilitățile de calcul, dar și logica. Ai la dispoziție 15 secunde pentru a încerca să găsești răspunsul corect.

Introducere la testul IQ

Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a vă stimula abilitățile mentale, de a vă menține memoria ascuțită și de a vă distra în același timp.

Puzzle-ul matematic de astăzi vă va exersa creierul într-un mod distractiv. Acesta este prezentat ca o serie de numere aranjate individual în pătrate. Scopul tău este să găsești numărul care lipsește în ultimul pătrat.

© Oanabi

 

La prima vedere, aceste serii de numere par să nu aibă nicio legătură între ele. Folosindu-vă simțul logicii, veți putea găsi asemănări între cele trei numere.

Pentru a condimenta puzzle-ul matematic, aveți o limită de timp de 15 secunde pentru a găsi răspunsul corect.

Această limită de timp vă va spune dacă aveți un coeficient de inteligență ridicat sau nu. Așadar, procurați-vă un cronometru înainte de a începe. Asigurați-vă că vă aflați într-un loc liniștit, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin.

Răspundeți la puzzle-ul de matematică

Ați reușit să găsiți răspunsul la acest test de IQ? Dacă da, ești cu siguranță un adevărat geniu și abilitățile tale intelectuale sunt impresionante.

Nu ezitați să încercați și alte puzzle-uri pentru a vă îmbunătăți funcțiile cognitive, consolidându-vă în același timp abilitățile de gândire critică. Acest tip de provocare vă va îmbunătăți, de asemenea, abilitățile de rezolvare a problemelor și vă va reîmprospăta mintea.

Dacă nu ați reușit să găsiți numărul lipsă, puteți încerca din nou de câte ori doriți

. De asemenea, puteți încerca să rezolvați și alte puzzle-uri pentru a exersa. Este interesant de știut că jocul regulat al acestor puzzle-uri ajută la îmbunătățirea memoriei și a altor funcții mentale.

Să începem cu această provocare matematică. Trebuie să înmulțești fiecare prim număr cu 3 și fiecare al doilea număr cu 4. În acest fel vei avea :

3 x 3 = 9 și 9 x 4 = 36,
5 x 3 = 15 și 15 x 4 = 60,
7 x 3 = 21 și 21 x 4 = 84.

© Oanabi

 

Dacă ți-a plăcut această provocare, o poți împărtăși cu prietenii și familia ta, pentru ca și ei să se provoace pe ei înșiși.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.