Início » ȘTIRI » Test IQ: Vei fi capabil să rezolvi acest test matematic în 20 de secunde?

Test IQ: Vei fi capabil să rezolvi acest test matematic în 20 de secunde?

Testul IQ de astăzi este conceput pentru a vă evalua abilitățile intelectuale și numerice.

Provocarea matematică de astăzi vă cere să vă folosiți raționamentul logic și abilitățile de deducție.
De asemenea, veți avea nevoie de inteligență pentru a rezolva puzzle-ul în aproximativ 20 de secunde.
Concentrează-te din greu și testează-ți abilitățile logice și matematice de rezolvare a problemelor cu acest test. Aveți grijă! Această provocare conține o capcană, poți să o găsești?

Prezentarea testului IQ

Provocarea de astăzi este un puzzle matematic ilustrat cu trei componente: o frunză, o ghindă de stejar și un măr. Obiectivul tău este să găsești rezultatul ultimei operații.

© Oanabi

 

Pentru a trece testul, este suficient să vă uitați la imagine și să vă referiți la rezultatele primelor trei operații. Aveți la dispoziție mai puțin de 20 de secunde pentru a încerca să găsiți soluția corectă.

Asigurați-vă că vă aflați într-un loc în care nu există agitație sau distrageri care ar putea să vă încurce.

Sunteți pregătiți pentru provocarea de astăzi? Luați cronometrul și puneți-vă concentrarea la maxim.

Puteți invita și alte persoane să joace pentru a face jocul mai distractiv și mai interesant. Aceasta este o ocazie de a înființa o mică competiție pentru a vedea cine are cea mai bună capacitate mentală.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.