Início » ȘTIRI » Test: Puteți recunoaște toate aceste logo-uri?

Test: Puteți recunoaște toate aceste logo-uri?

Exersează-ți memoria vizuală și vezi dacă poți recunoaște aceste logo-uri de mărci cunoscute.

Conteúdo

Logo-urile sunt peste tot și le vedem în fiecare zi. Dar câte dintre ele veți putea recunoaște? Pentru a afla, distrează-te testându-ți cunoștințele despre logo-urile unor mărci cunoscute pe imaginea pe care ți-o oferim!

Recunoașteți logo-urile cât mai repede posibil

În testul nostru, vi se va cere să recunoașteți logo-urile unor mărci cunoscute. Unele dintre ele sunt prezentate parțial pentru a face jocul un pic mai dificil! În acest fel vă puteți exersa memoria vizuală și puteți vedea dacă vă puteți aminti toate logo-urile care ne înconjoară în fiecare zi.

© Oanabi

 

Un exercițiu practic pentru viața de zi cu zi

Scopul acestui test este, de asemenea, de a afla dacă sunteți capabil să vă folosiți memoria vizuală în viața de zi cu zi. Este important să acordăm atenție informațiilor pe care le primim vizual, deoarece acestea ne pot ajuta să luăm decizii bune sau să rezolvăm probleme. Așadar, folosiți-vă memoria vizuală și încercați să recunoașteți logo-urile unor mărci cunoscute.

Testul cu logo, răspunsurile

Felicitări jucătorilor care au reușit să identifice toate logo-urile! Pentru cei care nu au reușit, nu disperați, puteți vedea o imagine cu răspunsurile pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.