Início » ȘTIRI » Test visivo: Două clepsidre sunt diferite de celelalte. Depinde de tine să le găsești în 60 de secunde.

Test visivo: Două clepsidre sunt diferite de celelalte. Depinde de tine să le găsești în 60 de secunde.

În această imagine, două clepsidre nu conțin nisip. Ești suficient de atent pentru a le observa?

Conteúdo

Trebuie să fii foarte atent pentru a găsi clepsidrele goale din această imagine. Știați că clepsidrele, care astăzi sunt elemente decorative, au avut un rol cu adevărat util?

Într-adevăr, scopul creării lor a fost acela de a măsura timpul. Deși data creării lor nu este cunoscută cu exactitate, ele au luat locul ceasului cu apă.

© Oanabi

 

Găsiți două clepsidre goale

Jocul „găsește intrușii” este un test vizual clasic. Există de mult timp și continuă să fascineze generații întregi.

Este distractiv și ușor de jucat și nu necesită abilități speciale. Cu toate acestea, va trebui să vă folosiți abilitățile vizuale și să vă țineți ochii deschiși.

Dacă aveți la dispoziție câteva secunde din timpul dumneavoastră și doriți să vă relaxați, acesta este jocul ideal.

Regulile sunt simple, trebuie doar să găsești clepsidrele care sunt diferite de celelalte. Dar ai grijă, ai la dispoziție doar 60 de secunde pentru a le găsi!

Jocul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă întâlni cu familia și prietenii și de a vă distra. Așadar, nu ezitați să încercați acest test vizual și să vedeți cine este cel mai bun la acest tip de joc înainte ca timpul să se termine.

Cum să găsești cele două clepsidre goale din această imagine?

Pentru a găsi cele două clepsidre goale din această imagine, este important să aveți o vedere globală a imaginii și să faceți zoom dacă este necesar. Treceți rapid prin și inspectați conținutul fiecărei clepsidre.

Rețineți că două clepsidre sunt goale și nu conțin nimic, așa că nu pierdeți timpul căutând nisip în cele pline.

Priviți cu atenție fiecare clepsidră și încercați să detectați diferențele. Poate că clepsidrele în cauză se află în mijlocul imaginii sau în colțuri? De asemenea, vă puteți concentra asupra culorilor sau modelelor de pe clepsidre. Fii rapid și metodic în analiza ta, deoarece ai la dispoziție doar 60 de secunde pentru a-i găsi pe cei doi intruși.

Soluție

Clepsidrele pot părea greu de reperat la început, dar cu puțină concentrare și o vedere ascuțită pot fi găsite rapid. Dacă ați reușit să le găsiți în timpul acordat, atunci felicitări!

Dacă nu ați reușit să le găsiți, nu vă descurajați, v-am oferit răspunsul în imagini.

© Oanabi

 

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.