Início » ȘTIRI » Test vizual: 3 bufnițe s-au strecurat în această imagine. Poți să le găsești în 20 de secunde?

Test vizual: 3 bufnițe s-au strecurat în această imagine. Poți să le găsești în 20 de secunde?

Poți găsi bufnițe în 20 de secunde? Dacă da, înseamnă că ai o vedere excelentă.

Conteúdo

În testul de astăzi, 3 bufnițe și-au găsit drumul în această imagine. Bufnițele sunt animale impresionante. Știați de ce bufnițele își mișcă capul pentru a privi? Pentru că nu-și pot mișca ochii în orbite.

Bufnițele au ochi tubulari, nu rotunzi ca majoritatea animalelor. În acest joc, abilitățile tale vizuale sunt puse la încercare. Poți găsi cele 3 bufnițe ascunse în imagine?

© Oanabi

 

Unde se ascund cele 3 bufnițe?

Acest test este o modalitate excelentă de a începe ziua. Este simplu, amuzant și distractiv. Poate fi, de asemenea, o activitate ideală pentru întreaga familie, de care să se bucure împreună.

Acest test îți pune la încercare abilitățile vizuale, dar și concentrarea. Pentru a trece, trebuie să fii foarte atent și cu discernământ.

Indiferent dacă treceți sau nu, nu uitați că important este să vă distrați și să vă stimulați abilitățile vizuale. Așa că ia-ți câteva momente pentru a juca acest test și lasă-te captivat. Ești pregătit pentru această provocare vizuală? Limita de timp este de 60 de secunde, așa că va trebui să fii rapid și eficient în căutarea ta.

Cum găsești cele 3 bufnițe care se ascund în această imagine?

Pentru a găsi cele 3 bufnițe în timpul alocat, trebuie să fii metodic. Iată câteva sfaturi și sfaturi de urmat. Ia-ți timp să privești imaginea în ansamblu pentru a avea o imagine de ansamblu. Priviți diferitele elemente, culori, modele, texturi și forme. Parcurgeți imaginea, începând cu un anumit colț sau zonă.

Analizați cu atenție fiecare parte a imaginii, trecând în revistă fiecare element și comparându-le între ele. Bufnițele pot fi camuflate sau parțial ascunse, așa că fiți atenți la micile detalii care le-ar putea dezvălui. Căutați formele caracteristice bufnițelor, cum ar fi ochii, ciocurile și penele distinctive.

Soluție

Felicitări dacă ați reușit să găsiți bufnițele! Ați fost atent și perspicace. Dacă nu ați reușit, nu vă faceți griji. Ți-am oferit mai jos un răspuns ilustrat pentru a te ajuta să le găsești.

© Oanabi

 

Nu ezitați să încercați și alte teste și exerciții vizuale pentru a continua să vă îmbunătățiți abilitățile.

Cu cât jucați mai multe jocuri de acest tip, cu atât vă dezvoltați mai mult simțul de observație și capacitatea de a identifica rapid detalii specifice.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.