Início » ȘTIRI » Test vizual: 4 emoticoane sunt diferite unele de altele. Poți să le recunoști?

Test vizual: 4 emoticoane sunt diferite unele de altele. Poți să le recunoști?

În această imagine, 4 intruși au poziții diferite față de ceilalți. Doar cei mai puternici sunt capabili să îi distingă

Conteúdo

Este nevoie de multă concentrare pentru a găsi emoticoane care să fie diferite de celelalte. Găsirea celor 4 emoji diferite din acest test vizual colorat poate părea complicată la început. Dar, cu puțină concentrare, este destul de ușor de realizat.

Prima provocare este să vă îndepărtați de culorile vii și să vă concentrați asupra detaliilor. A doua este de a repera cele patru personaje printre toate cele care seamănă între ele. Postura fiecărui personaj este înșelătoare și vă poate induce în eroare.

© Oanabi

 

Cu toate acestea, cu atenție și o privire atentă, toate cele patru emoticoane pot fi găsite rapid. Acest joc vizual plin de culoare este un exercițiu excelent pentru dezvoltarea abilităților de percepție vizuală și poate fi jucat în familie sau singur. Nu vă grăbiți și analizați fiecare detaliu al imaginii pentru a găsi diferențele.

Cum îi găsești pe cei 4 intruși din această imagine?

Pentru a găsi cele 4 emojis diferite în acest joc, este important să te concentrezi și să te pui în cele mai bune condiții pentru a observa imaginea. Îndepărtează-te câțiva centimetri pentru a avea o vedere de ansamblu și nu ezita să faci zoom pentru a examina detaliile.

Se pot folosi două metode: prima constă în a vă încrede în instinct și a căuta locațiile precise ale diferitelor emoji.

A doua este să parcurgeți fiecare rând și fiecare coloană a imaginii pentru a vă asigura că nu vă scapă nimic. Prima metodă poate fi mai riscantă, dar poate fi realizată rapid. A doua metodă necesită mai mult timp, dar garantează succesul. Oricum ar fi, acest joc vizual este o modalitate excelentă de a vă relaxa, așa că mult noroc!

Soluție

Felicitări celor care au reușit să găsească intrușii! Ați fost perspicace și atenți la fiecare detaliu al imaginii. Pentru ceilalți, nu vă descurajați, pentru că emoticoanele se integrează bine în scenă.

Soluția în imagini pentru cei care nu i-au găsit.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.