Início » ȘTIRI » Test vizual: Află cât de atent ești ajutând-o pe păsărică să găsească înghețata diferită de celelalte.

Test vizual: Află cât de atent ești ajutând-o pe păsărică să găsească înghețata diferită de celelalte.

Conteúdo

Ai avut o zi grea și tot ce vrei să faci este să evadezi? Dar știați că vă puteți antrena și distra în același timp? Puzzle-urile și ghicitorile sunt acolo pentru a dezvălui ceva mai multe despre tine și pentru a-ți spori abilitățile. De data aceasta, este vorba de un test vizual pentru a-ți ascuți concentrarea și rigoarea. Depinde de tine!

Testul vizual: ce este?

Testul despre care vorbim este o recunoaștere vizuală. Sunteți suficient de rapid pentru a detecta ceea ce se distinge de restul? Aceasta este o ilustrație a înghețatei cu mai multe culori. Toate au propriile culori și caracteristici, dar arată la fel.

Totuși, printre ele, există o păsărică tristă. Scopul este de a-l ajuta pe acest nefericit să găsească înghețata pe care a pierdut-o. Este diferită de toate celelalte. Trebuie să o găsești în mai puțin de 20 de secunde. Îndrăznești?

Soluția: care înghețată este diferită?

Ceea ce face ca testul să fie dificil este faptul că există mai multe tipuri de gheață care se repetă. Deși diferă în formă, mărime și culoare, ele sunt identice. Acest lucru face ca jocul să fie confuz. Trucul este să vă folosiți în mod constant memoria. Cea care aparține păsăricii triste este înghețata. Se află în colțul central drept al imaginii. Este roz în partea de sus și verde în partea de jos, așa că este diferită de celelalte. Mulți participanți au eșuat și nu au putut ajuta pasărea. Dar cei mai deștepți au făcut-o.

Găsirea înghețatei lipsă nu a fost atât de simplă. De fapt, ceea ce îi face pe jucători să eșueze este presiunea timpului. Stresul reduce capacitatea creierului de a gândi și, prin urmare, de a raționa. Prin urmare, pentru a reuși în puzzle-urile vizuale, trebuie să vă concentrați și să vă aflați într-un loc liniștit. Primul lucru la care trebuie să vă uitați este fundalul sau colțurile imaginii. Adesea, soluția este ascunsă acolo. Apoi trebuie să memorezi fiecare detaliu.

Ați găsit răspunsul corect?

Dacă ai nimerit-o, înseamnă că ești o persoană extrem de meticuloasă. Aceasta este o calitate foarte rară în zilele noastre, când societatea ne încurajează să ne bazăm doar pe superfluu, fără a intra în profunzimea lucrurilor. Cu toate acestea, dacă nu reușiți, atunci este în regulă. Mulți utilizatori de internet au trecut și ei prin această situație. Așadar, nu sunteți singurul care se află în această situație.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!