Início » ȘTIRI » Test vizual: care este cuvântul ascuns în spatele acestei iluzii? Găsiți-l în 5 secunde

Test vizual: care este cuvântul ascuns în spatele acestei iluzii? Găsiți-l în 5 secunde

Dacă găsești cuvântul potrivit ai o priveliște incredibilă

Conteúdo

Un mesaj ascuns s-a strecurat în această imagine, trebuie să îl găsești. Știați că faimoșii biscuiți ai norocului, care conțin mesaje ascunse, nu provin deloc din China?

De fapt, contrar credinței populare, aceștia sunt originari din Los Angeles, în anii 1920. Poți descifra mesajul din spatele acestui test vizual?

Ce cuvânt se ascunde în spatele acestei imagini?

Testul vizual de astăzi nu este doar amuzant, ci îți dezvoltă și câteva dintre abilități. Poate fi jucat în familie sau cu prietenii și este garantat să fie un moment distractiv.

Pentru a juca, fiecare trebuie să scrie răspunsul pe care îl vede pe o bucată de hârtie, iar la sfârșitul cronometrării, trebuie să dezvăluie răspunsul. Cei care găsesc răspunsul corect se vor putea felicita pentru că au o capacitate acută de observație și o capacitate avansată de analiză.

Acest test este potrivit pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau de abilități. Pentru a face jocul și mai distractiv, puteți adăuga reguli suplimentare, cum ar fi o limită de timp, sau puteți adăuga o provocare pentru cei care nu găsesc cuvântul corect.

© Oanabi

 

Cum găsești ce scrie acolo?

Secretul pentru a găsi cuvântul ascuns în această iluzie optică este să te concentrezi. Acest lucru poate fi dificil, deoarece imaginea îți poate da dureri de cap și îți poate perturba vederea.

Pentru a găsi cuvântul ascuns, trebuie să fii capabil să ignori aceste condiții. De asemenea, trebuie să priviți imaginea scurt, fără să vă opriți prea mult timp asupra ei, deoarece cu cât o priviți mai mult timp, cu atât este mai probabil ca efectele optice să vă înșele.

Prin urmare, este important să aveți încredere în ceea ce vedeți mai întâi și să nu vă lăsați influențat de eventualele iluzii care pot apărea. Creierul nostru are tendința de a interpreta imaginile în funcție de ceea ce vedem mai întâi și este dificil să eliminăm această primă impresie.

În cele din urmă, găsirea cuvântului necesită observație și tehnică. O metodă constă în a privi imaginea cu un singur ochi.

Soluția

Cuvântul ascuns este HELLO, iar dacă l-ați găsit, felicitări! Găsirea cuvântului corect din spatele acestei iluzii optice poate părea simplă, dar necesită de fapt o mare perspicacitate vizuală.

Într-adevăr, efectele optice bazate pe forme geometrice pot mai ușor să ne joace feste și să ne păcălească creierul.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.