Início » ȘTIRI » Test vizual: Câte încărcătoare pot fi conectate la aceste benzi de alimentare?

Test vizual: Câte încărcătoare pot fi conectate la aceste benzi de alimentare?

Ești deștept dacă găsești numărul potrivit!

Conteúdo

Astăzi vă vom învăța să numărați într-un mod nou. În acest test, va trebui să aflați numărul exact de încărcătoare care pot fi conectate la aceste prize diferite.

© Oanabi

 

Știați că, până în toamna anului 2024, va exista un singur tip de încărcător pentru toate smartphone-urile din Uniunea Europeană?

O veste bună care ne va ajuta pe mulți dintre noi și va limita risipa. Acum că ești informat, pregătește-te să rezolvi acest puzzle.

Cum treci de această provocare vizuală?

Acest puzzle poate părea dificil la început, dar poate fi rezolvat rapid cu puțină concentrare și perseverență.

Păstrând o minte deschisă și folosind logica, este posibil să găsiți răspunsul corect. Nu vă descurajați dacă vă încurcați în această încurcătură de fire.

Acest joc este accesibil tuturor, indiferent de vârstă. Nu necesită cunoștințe avansate sau abilități speciale. Tot ce trebuie să faci este să numeri inteligent. Cu acest joc vă puteți dezvolta simțul de analiză și deducție.

Exersând în mod regulat cu acest tip de test, vă puteți îmbunătăți performanțele în viața de zi cu zi.

Cum să găsești numărul exact de reviste?

Pentru a găsi numărul exact de încărcătoare care pot fi conectate, trebuie să analizați imaginea în ansamblu.

Nu este suficient să numărați doar numărul de prize disponibile, ci trebuie să țineți cont și de firele și prizele deja utilizate. Este important să se verifice dacă toate firele sunt conectate și acordate corect.

Cu toate acestea, acest test nu este atât de simplu pe cât pare, deoarece există câteva capcane care au fost puse pentru a face puzzle-ul mai dificil. Prin urmare, este esențial să verificați toate elementele din imagine pentru a evita să faceți greșeli.

În final, aveți la dispoziție doar 60 de secunde pentru a găsi soluția la această ghicitoare. Așadar, păstrați-vă calmul, fiți atenți și folosiți-vă toate simțurile pentru a găsi numărul exact de încărcătoare care pot fi conectate la priză fără riscul de supraîncărcare.

Soluția

Dacă ați terminat testul și ați găsit soluția la 8, bravo! A fost un puzzle destul de greu de rezolvat. Dacă nu ați reușit să găsiți răspunsul, nu vă faceți griji, nu mulți oameni au reușit.

Puteți încerca oricând din nou să vedeți dacă reușiți să găsiți toate cele 8 prize disponibile. Pentru cei care nu au curaj, nu vă faceți griji, avem soluția pentru voi în partea de jos a imaginii.

© Oanabi

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.