Início » ȘTIRI » Test vizual: Ce buton trebuie apăsat pentru a activa soneria?

Test vizual: Ce buton trebuie apăsat pentru a activa soneria?

Încearcă să nu te încurci când rezolvi acest labirint.

În acest test distractiv, va trebui să găsești butonul care va activa clopotul. Dacă într-o zi va trebui să parcurgeți un labirint adevărat, există o tehnică infailibilă pentru a ieși de fiecare dată.

Este tehnica mâinii drepte. Este foarte simplu, trebuie doar să continui să atingi peretele fără să-i dai drumul. Această tehnică, chiar dacă necesită timp, este o tehnică sigură. În testul de astăzi, va trebui să vă folosiți creierul.

© Oanabi

 

Ce buton trebuie să apăsați pentru a activa soneria?

Acest test ușor de înțeles poate fi făcut de oricine. Nu necesită cunoștințe speciale sau un nivel ridicat de inteligență. Copiii se vor bucura în mod deosebit de acest joc.

Cu acest test îți poți evalua abilitățile de concentrare, care sunt cele mai importante în acest joc. Dacă clipiți, s-ar putea să trebuiască să o luați de la capăt. De asemenea, vă va arăta abilitățile vizuale. Deci, ești în joc?

Dacă da, este foarte ușor să vă îndreptați spre clopot. Pentru a face jocul mai interesant, ai la dispoziție doar 60 de secunde pentru a găsi circuitul potrivit.

Vă invităm să faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a descoperi soluția de pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.