Início » ȘTIRI » Test vizual: Ce număr este ascuns în această iluzie optică?

Test vizual: Ce număr este ascuns în această iluzie optică?

Dacă găsești numărul corect ascuns, ai o priveliște excelentă.

Testul vizual de astăzi este un joc care te va relaxa. Știați că, după 3 săptămâni de vacanță, o persoană poate pierde până la 20% din IQ-ul său?

Din fericire, este nevoie de câteva zile pentru a se recupera și a reveni la potențialul intelectual normal. În imaginea de mai jos, care este o iluzie optică, este ascuns un număr. Poți să îl găsești?

© Oanabi

 

Cum găsești numărul care este ascuns?

Acest test de iluzie nu este complicat și oricine îl poate face. Este un test simplu, dar eficient, care vă permite să vă evaluați percepția vizuală, dar mai ales nivelul de concentrare. Numărul pe care îl găsești în această iluzie îți poate spune mai multe despre acuitatea ta vizuală și despre nivelul tău de concentrare.

Dacă reușiți să găsiți numărul rapid și precis, acest lucru poate indica faptul că aveți o bună percepție vizuală. Dacă găsiți un număr apropiat de rezultat, poate indica o anumită slăbiciune.

Pentru a trece acest test, trebuie să fiți atent și să vă concentrați asupra imaginii. Dacă sunteți ușor de distras sau aveți dificultăți de concentrare, din păcate, nu veți obține răspunsul corect, ceea ce înseamnă că trebuie să lucrați la nivelul de concentrare.

Vă rugăm să faceți clic pe „Next” de mai jos pentru a vedea soluția pe pagina următoare.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.