Início » ȘTIRI » Test vizual: ce număr vezi în această iluzie optică?

Test vizual: ce număr vezi în această iluzie optică?

Sunteți suficient de concentrat pentru a vedea numărul corect?

Conteúdo

Privește direct în ochii imaginii hipnotice de mai jos. Dar aveți grijă să nu cădeți în stare de hipnoză.

Este exact ceea ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă într-un colegiu din Canada, la „Collège du Sacré-Coeur de Sherbrooke”, unde un tânăr hipnotizator de 20 de ani, nu a reușit să scoată din starea de hipnoză 5 spectatori.

Din fericire, s-a apelat la un profesionist pentru a-i scoate din această stare. În următorul test vizual, va trebui să rămâi concentrat pentru a găsi numărul ascuns în această iluzie.

© Oanabi

 

Cum găsești numărul corect în această imagine?

Acest test vizual este simplu, dar este esențial să te concentrezi asupra imaginii pentru a găsi numărul ascuns fără a fi amețit de mișcările hipnotice.

Dacă sunteți suficient de concentrat și percepeți informația în ciuda efectelor optice, sunteți o persoană greu de influențat și manipulat. Prin urmare, ar putea fi dificil să vă hipnotizeze.

Acest test vă permite să vă evaluați capacitatea de observație, dar vă poate ajuta și să o îmbunătățiți. Căutând numărul ascuns, veți fi mai atenți la cele mai mici detalii și veți putea desluși secretul imaginii. Pentru a vă oferi cele mai bune șanse, poate fi util să vă izolați într-un loc liniștit și să vă concentrați asupra imaginii în ansamblu, acordând în același timp atenție detaliilor.

Ce număr este ascuns acolo?

Pentru a găsi numărul ascuns, este important să adoptați o abordare metodică. În primul rând, va trebui să vă îndepărtați câțiva centimetri de ecran pentru a vedea întreaga imagine. Acest lucru vă va ajuta să vedeți ce conține imaginea fără a fi distras de iluzia optică.

În al doilea rând, trebuie să puteți distinge forma fiecărui număr, ceea ce necesită deducție. Această capacitate de deducere este esențială pentru a trece testul, deoarece numerele sunt dezvăluite doar pe jumătate. Astfel, puteți determina instinctiv care număr este ascuns.

Soluția

Dacă ați reușit să găsiți numărul 88 din imagine, felicitări! Acest lucru indică faptul că aveți o bună acuitate vizuală și capacitate de observație. De asemenea, ați dedus forma numerelor, în ciuda faptului că sunt aproape invizibile, acest lucru descrie, de asemenea, o mare perspicacitate.

© Oanabi

 

Dacă ați găsit un număr diferit de 88, nu este neapărat un eșec. Într-adevăr, capacitatea de a găsi numărul corect poate varia de la o persoană la alta, iar acest lucru depinde în mare măsură de concentrare.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.