Início » ȘTIRI » Test vizual: Dacă ai o vedere bună, încearcă să găsești inima frântă în 12 secunde!

Test vizual: Dacă ai o vedere bună, încearcă să găsești inima frântă în 12 secunde!

Pune-ți la încercare vederea și abilitățile de observare cu această provocare vizuală!

Conteúdo

Îți plac provocările cerebrale? Atunci sperăm că o vei accepta pe cea pe care ți-o oferim astăzi.

Este un test vizual în care trebuie să demonstrezi că ești un bun observator și că ai perspicacitate! Cât de bine te vei descurca la acest test vizual?

Testul vizual: „Unde este ascunsă inima frântă între toate inimile?

Trebuie să știi înainte de a începe că proba vizuală de astăzi nu este deloc ușoară. Pe lângă abilitățile tale de observare, acest test vizual îți măsoară, de asemenea, judecata spațială și vizuală. Prin urmare, vă sfătuim să vă concentrați bine înainte de a porni ceasul!
Sunteți pregătiți? Atunci iată provocarea ta. În imaginea de mai jos, veți vedea zeci de inimi mov.

© Oanabi

 

Scopul tău este să găsești singura inimă frântă din acest lot. Aveți 12 secunde pentru a o găsi.

Timpul limită începe acum!

Test de observație: răspunsul corect

După 12 secunde, este timpul să dezvăluiți soluția la acest puzzle vizual.

Inima frântă pe care trebuie să o găsești se află în partea de sus a imaginii, trei inimi deasupra celei mai mici bile pline de inimi. Dificultatea pentru ochii tăi a constat în principal în faptul că inimile erau similare ca culoare și formă. În plus, imaginea era oarecum distorsionată.

© Oanabi

 

Ați găsit locul potrivit? Înseamnă că sunteți un bun observator. Acum suntem siguri de calitățile memoriei tale vizuale, de discriminarea vizuală și de scanarea vizuală.

Dacă nu ați trecut acest test vizual, nu contează. Aveți în continuare posibilitatea de a vă îmbunătăți abilitățile vizuale cu celelalte teste de observație și inteligență.

Nu uitați, testele vizuale ca acestea nu sunt doar pentru distracție și pentru a trece timpul.
Atunci când sunt făcute în mod regulat, aceste puzzle-uri vizuale vă ajută să vă îmbunătățiți raționamentul vizual și spațial și vă stimulează memoria vizuală.

Așadar, dacă doriți să vă antrenați abilitățile de observație și acuitatea vizuală, rezolvați aceste teste vizuale în mod regulat. Având o limită de timp, acestea vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți viteza de gândire! Vizitați site-ul nostru pentru mai multe provocări vizuale.

Ți-a plăcut testul vizual de astăzi? Atunci nu uitați să îl distribuiți cu prietenii, familia și colegii dvs. Provoacă-le și lor performanța vizuală pentru a vedea cum se descurcă!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.