Início » ȘTIRI » Test vizual: Dacă reușești să găsești o pară în mai puțin de 10 secunde, înseamnă că ai vedere de vultur.

Test vizual: Dacă reușești să găsești o pară în mai puțin de 10 secunde, înseamnă că ai vedere de vultur.

Măsurați-vă acuitatea vizuală cu acest test vizual foarte interesant și distractiv!

Conteúdo

Testele vizuale sunt excelente pentru a vă testa capacitatea de concentrare și de observație. Distrează-te cu provocarea vizuală pe care ți-o oferim astăzi!

Nu numai că te distrează, dar îți testează și modul în care creierul și ochii tăi percep lucrurile. Ce modalitate mai bună de a-ți menține vederea și mintea ascuțite!

Test de vedere: „Poți găsi perele ascunse printre rațe?

În acest test vizual, va trebui să găsești perele ascunse în această imagine printre toate aceste rațe. Dificultatea? La fel ca și rațele, perele sunt galbene și forma lor nu este atât de diferită de cea a acestor rățuște.

Și pentru ca jocul să fie și mai provocator, ai la dispoziție doar 10 secunde pentru a găsi pera. Dacă reușești în limita de timp, te vei număra printre câștigătorii acestei provocări.

© Oanabi

 

Pentru a vă oferi cele mai bune șanse, vă sfătuim să vă plasați într-un loc liniștit. Veți constata că creierul și simțurile dvs. se vor putea concentra și lucra mai repede. Sunteți pregătiți? Cele 10 secunde ale tale încep acum!

Testul IQ: răspunsul corect

Ați reușit să identificați perla dintre toate aceste rațe? Dacă da, sperăm că nu ai fost ajutat să o găsești. Ești un bun observator, așa că ochii tăi de vultur trebuie să te ajute foarte mult pentru a fi riguros în munca ta zilnică.

Dacă nu ai trecut testul vizual de astăzi, nu e mare lucru. Chiar dacă ai pierdut această probă, amintește-ți că provocarea optică te-a ajutat să îți crești nivelul de concentrare. Puteți oricând să participați la o altă provocare pentru a vă stimula și mai mult performanța vizuală și cognitivă. Până când vei susține următorul test vizual, află răspunsul la acest puzzle vizual de mai jos.

Soluția

Perele pe care trebuia să le găsești se află de fapt în partea stângă a imaginii. Numără al doilea rând de jos în sus și s-ar putea să o vezi, bine plasată și ascunsă strategic între 2 rațe.

© Oanabi

 

Aruncă această provocare vizuală familiei și prietenilor tăi și vezi dacă au o vedere bună și o minte ascuțită. Iar dacă vreți să vă jucați împreună, pe site-ul nostru găsiți diverse teste IQ pe care le puteți face în grup.

Cine rezolvă primul ghicitoarea în limita de timp câștigă! Este o modalitate excelentă de a vă testa IQ-ul și de a vă distra împreună!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.