Início » ȘTIRI » Test vizual: Doi scafandri sunt diferiți de ceilalți. Găsiți-i în 60 de secunde.

Test vizual: Doi scafandri sunt diferiți de ceilalți. Găsiți-i în 60 de secunde.

În această imagine, doi scafandri au confundat ochelarii de soare cu ochelarii de scufundare. Poți să-i găsești?

Conteúdo

În această imagine, doi scafandri sunt siguri că se vor îneca pentru că nu au ochelarii potriviți. Apropo de scufundări, știați că unii oameni au dezvoltat abilități fizice speciale în scufundări și pot rămâne mai mult timp în apă?

Este vorba de Bajau, un popor care trăiește în principal din pescuit în apele indoneziene și malaysiene. Să ne întoarcem la jocul nostru înainte ca scafandrii noștri să se înece.

© Oanabi

 

Trebuie să găsești doi intruși în această imagine

Pentru a-i găsi pe cei doi neîndemânatici care sunt prost echipați în acest joc, trebuie să vă folosiți abilitățile vizuale. Într-adevăr, vederea este cea mai importantă abilitate pe care trebuie să o folosiți pentru a găsi aceste două personaje. Va trebui să fiți atenți la detaliile și culorile din imagine.

De asemenea, va trebui să fii rapid, deoarece ai la dispoziție doar 60 de secunde pentru a-i găsi pe cei doi neîndemânatici.

Acest joc este un test amuzant și distractiv care poate fi făcut de oricine. Este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile vizuale, în timp ce vă distrați.

Pentru a-i găsi pe cei doi neîndemânatici, trebuie să te uiți cu atenție la fiecare personaj. Fii atent, pentru că cei doi prieteni pot fi ascunși în locuri neașteptate.

Cum îi găsești pe intrușii din această imagine?

Pentru a-i găsi pe cei doi neîndemânatici, este esențial să aveți o vedere globală a imaginii. Se recomandă să măriți imaginea pentru o vizualizare mai bună.

Trebuie să treceți prin fiecare element al imaginii privind de la dreapta la stânga. Provocarea acestui joc constă în faptul că personajele sunt împrăștiate peste tot, ceea ce face căutarea mai dificilă.

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă concentrați doar pe ochelari. Un mic truc este să încercați să vă imaginați diferența dintre ochelarii de scufundare și ochelarii de soare.

Principala diferență este că ochelarii de scufundare includ un dispozitiv care vă permite să respirați prin nas. Abilitățile vizuale sunt primordiale pentru acest joc, dar viteza este, de asemenea, o necesitate, deoarece aveți la dispoziție doar 60 de secunde.

Soluție

Bravo, dacă ați reușit să găsiți cei doi scafandri din imagine! Dacă nu, primul scafandru se află în al doilea rând, în timp ce al doilea se află în al cincilea rând.

© Oanabi

 

Acest test poate părea dificil, dar necesită doar o bună observație vizuală și atenție la detalii. Continuați să exersați acest tip de exercițiu și s-ar putea să fiți surprins de rezultate!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.