Início » ȘTIRI » Test vizual: Ești un geniu dacă poți găsi cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Test vizual: Ești un geniu dacă poți găsi cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Conteúdo

Testele de vedere sunt un tip de joc foarte popular, conceput pentru a testa capacitatea unei persoane de a discerne diferențele dintre imagini. Ele sunt adesea considerate o activitate distractivă și pot fi jucate singur sau în grup.

Astăzi, vom juca un test vizual care constă în găsirea a 12 diferențe între două imagini reprezentând o super piață. Misiunea ta este să le găsești în mai puțin de 40 de secunde!

© Oanabi

 

Acest test este o oportunitate de a vă arăta atenția la detalii și capacitatea de a căuta rapid diferențele dintre imaginile prezentate.

Folosiți-vă simțurile pentru a privi cu atenție fiecare detaliu și pentru a descoperi diferențele care sunt ascunse în imagini.

Rezultatele vă vor ajuta să înțelegeți modul în care creierul dumneavoastră procesează și reține informațiile vizuale. Așadar, sunteți pregătit pentru această provocare? Testați-vă și vedeți dacă puteți face față provocării de a găsi cele 12 diferențe!

Acceptă provocarea vizuală și găsește cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Îți plac provocările și ești pregătit să îți testezi abilitățile? Atunci această provocare este pentru tine! Sunteți grăbit și organizat în același timp?

Atunci aceasta este perfectă, pentru că îți va lua foarte puțin timp și poți chiar să compari produsele și serviciile oferite de aceste două supermarketuri.

În doar câteva secunde, fiți atenți la detaliile care fac diferența între aceste magazine!

Această provocare vizuală este o modalitate excelentă de a vă antrena capacitatea de observație și de a vă cultiva atenția. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginile celor două supermarketuri și să încerci să găsești cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde.

Diferențele sunt mici și va trebui să vă concentrați pentru a le vedea. Verifică fiecare detaliu și privește cu atenție imaginea pentru a găsi nuanțe care te-ar putea ajuta să găsești toate diferențele.

Poate fi util să comparați imaginile una lângă alta pentru a vedea mai ușor orice mici variații. De asemenea, veți obține indicii suplimentare dacă parcurgeți conținutul imaginilor. După ce ați găsit toate diferențele, verificați-vă munca pentru a vă asigura că nu ați omis niciuna!

Felicitări celor care au găsit toate cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Felicitări celor care au reușit să găsească toate cele 12 diferențe dintre cele două imagini din supermarket într-un timp atât de scurt! S

i nu ați reușit să găsiți diferențele, nu vă faceți griji, vă vom arăta o imagine în care le puteți vedea.

© Oanabi

 

Îi încurajăm pe toți cei care nu au reușit să găsească cele 12 diferențe să exerseze prin jocuri regulate care le îmbunătățesc capacitatea de concentrare și de observație. Împărtășește acest joc cu prietenii și familia ta pe rețelele tale de socializare!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.