Início » ȘTIRI » Test vizual: Găsește partea lipsă din acest cub proiectându-ți gândurile în spațiu!

Test vizual: Găsește partea lipsă din acest cub proiectându-ți gândurile în spațiu!

Este nevoie de abilități speciale pentru a trece acest test vizual. Poți să o faci?

Conteúdo

În acest joc, abilitatea ta de a gândi și percepția ta în spațiu sunt puse la încercare. Apropo de spațiu, știați că urmele lăsate de primii astronauți pe Lună vor fi gravate pentru totdeauna?

Acest lucru se datorează faptului că pe Lună nu există o atmosferă sau o activitate care să poată schimba structura lunară. Aceste amprente vor rămâne pe toată durata de viață a Lunii, cu excepția cazului în care meteoriții se vor prăbuși pe ea. Haideți să ne jucăm și să încercăm să rezolvăm acest test vizual în 3D.

Care este rostul acestui tip de puzzle?

Acest test pare ușor, dar nu-l subestimați. Deși este accesibil tuturor vârstelor și nivelurilor de inteligență, necesită agilitate mentală și capacitatea de a-ți proiecta gândirea în spațiu.

Această provocare este un amestec între un puzzle și un joc cu cuburi, care îți va testa mintea într-un mod unic și interesant. Va trebui să fii ingenios pentru a o finaliza. Trebuie să fii capabil să gândești în spațiu și să îți calculezi mișcările și mișcările în cap.

Acest joc oferă o experiență distractivă și provocatoare, care poate fi apreciată de toți. Fie că ești adult sau copil, te vei distra cu siguranță în timp ce îți stimulezi creierul. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

© Oanabi

 

Cum se termină acest puzzle?

Pentru a reuși în acest joc, este esențial să analizezi imaginea din fața ta. Imaginea este împărțită în două părți distincte.

Prima parte este piesa principală care trebuie completată pentru a obține un cub complet.

Această fază poate părea destul de simplă, dar poate deveni foarte complexă în momentul în care trebuie să găsești elementul lipsă.

A doua imagine a jocului este reprezentată de opțiunile pe care le ai la dispoziție. Fiecare dintre aceste opțiuni conține un număr de căsuțe, dar numai una dintre ele este alegerea corectă.

Pentru a găsi soluția, trebuie să reușești să determini care este opțiunea corectă și apoi să completezi puzzle-ul. Acest lucru necesită o analiză atentă a fiecărei opțiuni și o înțelegere clară a ceea ce încercați să obțineți.

Soluțiile la acest test

Blocul D corespunde exact cu pătratele lipsă din puzzle. Dacă vă uitați pe verticală sau pe orizontală, toate pătratele se potrivesc perfect.

© Oanabi

 

Aceasta este soluția corectă pentru acest puzzle. Ați găsit răspunsul? Felicitări! Aveți o abilitate excepțională de a vă transfera gândirea în spațiu.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.