Início » ȘTIRI » Test vizual: găsiți eroarea logică din această ilustrație a spațiului

Test vizual: găsiți eroarea logică din această ilustrație a spațiului

Încă o dată avem o provocare vizuală pentru tine, care te va ajuta să îți îmbunătățești concentrarea. Am făcut-o deja data trecută, când ați identificat două girafe care sunt exact la fel în grup. Nu a fost ușor.

De data aceasta avem o fotografie de la Sympa , care ne provoacă să găsim eroarea din imagine… poate părea foarte ciudat, dar există o eroare logică în ilustrația pe care o avem astăzi pentru voi… așa că deschideți bine ochii și aveți 15 secunde să vă dați seama ce este în neregulă cu această reprezentare a lui Armstrong pe Lună.

Această provocare vizuală s-ar putea să nu fie atât de ușoară pe cât pare, așa că îți dăm un mic indiciu: gândește-te la o fotografie pe care ai văzut-o cu oameni pe Lună, și în special cu Armstrong… există ceva care nu se potrivește dacă ești atent, și nu se află pe astronaut… Ai văzut-o vreodată?

Dacă renunți, sau dacă vrei să afli răspunsul corect la problemă, continuă să cobori… este foarte probabil ca, odată ce ai citit despre ce este vorba, să-ți dai seama că, într-adevăr, era ceva ce nu se potrivea de la început.

Soluție: care este eroarea din imaginea astronautului

Problema cu ilustrația astronautului este ceva ce ați putea spune, de ce nu mi-am dat seama mai devreme dacă părea atât de evident, și anume că este la fel de simplu ca și cum în loc să vedem Pământul în fundal, ne uităm la o a doua Lună, care nu este văzută cu o asemenea claritate sau certitudine în niciun alt punct cunoscut până în prezent, cu atât mai puțin în fotografiile lui Armstrong de pe Lună.

Cristian Ciobanu
Scris de : Cristian Ciobanu
Editor web de mulți ani, Cristian Ciobanu stăpânește toate codurile web. El vă oferă descoperirile sale, preferatele sale și chiar și mici detalii de informare. Așa că fiți pe fază și urmăriți-l!