Início » ȘTIRI » Test vizual: geniile pot găsi rapid litera l ascunsă printre mai multe numere.

Test vizual: geniile pot găsi rapid litera l ascunsă printre mai multe numere.

În timp ce testele IQ sunt folosite pentru a vă evalua abilitățile cognitive, testele de vedere sunt folosite pentru a vă testa vederea.

Conteúdo

Ca și testele IQ, testele de vedere sunt considerate instrumente concepute în scopul evaluării. Acestea oferă o perspectivă asupra nivelului de vedere al unei persoane. În acest puzzle, se va face apel la ochi, la simțul detaliilor și la viteza de focalizare. Pregătește-te și treci acest test pentru a te alătura taberei geniilor și a celor deștepți.

Cum se face acest test vizual?

Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați cu atenție la imaginea de mai jos. Apoi trebuie să cauți litera I printre toate aceste numere. Ia-ți un cronometru pentru că vei avea doar 15 secunde pentru a găsi I-ul din această imagine. Va trebui să vă concentrați foarte mult. Dacă ceva îți va distrage atenția în timp ce rezolvi puzzle-ul, lasă-l deoparte.

Răspunsul: locul literei I în imagine

Țineți cont de faptul că acest test vizual este departe de a fi vizual. Imaginea este un adevărat puzzle din cauza predispoziției numerelor 1, 2 și 0 din ea. Iar locul literei I se află exact în partea de jos, în centrul imaginii. Privește cu atenție soluția din imaginea de mai jos, dacă tot nu o poți identifica.

Dacă ați reușit să găsiți litera ascunsă, eu…

Felicitări! Sunteți acum unul dintre cei mai inteligenți oameni din jur. Nimic nu vă scapă. Aveți un simț al detaliului foarte fin, superior normei. Sunteți, de asemenea, o persoană meticuloasă, pentru că vă pasă de fiecare lucru mărunt. Rețineți că abilitățile dumneavoastră sunt foarte căutate în multe domenii. Puteți să vă testați întotdeauna limitele prin efectuarea unor teste mai dificile.

Dacă nu ai putut rezolva puzzle-ul

Eșecul face parte din existența umană. Iar faptul că nu ai reușit să rezolvi puzzle-ul nu înseamnă că ai o vedere proastă. Poate că a fost nevoie de mai multă concentrare sau de mai mult timp. Dar asta e în regulă. Trebuie să știți că majoritatea utilizatorilor care au făcut acest test au fost și ei în locul dumneavoastră. Determinați cauzele acestui eșec, astfel încât să nu mai faceți aceleași greșeli. Puteți încerca oricând o altă provocare. Există mai multe pe internet. Și poți începe cu cel mai simplu, doar pentru a-ți antrena creierul să rezolve puzzle-uri similare.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.