Início » ȘTIRI » Test vizual: în această imagine este ascunsă o formă, care dintre ele? Aveți 05 secunde la dispoziție

Test vizual: în această imagine este ascunsă o formă, care dintre ele? Aveți 05 secunde la dispoziție

Dacă găsești forma ascunsă, ai o mare capacitate de concentrare.

Conteúdo

Testul de astăzi conține un formular ascuns în imagine. Apropo de mesaje ascunse, știați că datorită decriptării mesajelor armatei germane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, războiul a fost câștigat mai repede?

Într-adevăr, britanicii au reușit să descifreze secretele codurilor mașinilor din acea vreme și au permis victoria în multe bătălii, cum ar fi debarcarea din Normandia. În jocul de astăzi, miza este mai mică.

Ce se ascunde în spatele acestei iluzii optice?

În acest test vizual, misiunea ta este să descoperi ce formă se ascunde în spatele imaginii. Acest test necesită o observație atentă și o mare abilitate de a discerne formele de bază. Forma poate fi un pătrat, un cerc, un triunghi sau un dreptunghi.

© Oanabi

 

Jocul poate părea simplu, dar este un pic dificil, deoarece iluzia optică te poate păcăli și îți poate perturba vederea.

Jocul este accesibil tuturor, nu necesită abilități speciale, ci doar răbdare și perseverență.

Pe lângă faptul că este un test amuzant, vă ajută să vă dezvoltați atenția și concentrarea. Într-adevăr, pentru a găsi forma ascunsă, trebuie să vă concentrați asupra imaginii, fiind atenți la detalii. De asemenea, trebuie să evitați să vă lăsați distras de efectele optice care vă pot perturba atenția.

Cum să găsești forma ascunsă?

Pentru a găsi forma ascunsă în această imagine, este esențial să vă concentrați și să nu vă lăsați distras de elemente externe. Așezați-vă într-un loc liniștit! De asemenea, este nevoie de răbdare pentru a găsi forma, dar țineți cont de faptul că aveți la dispoziție doar 5 secunde pentru a găsi forma.

Pentru a-ți spori șansele, încearcă să privești imaginea de la distanță sau cu un singur ochi pentru a sparge iluzia optică. De asemenea, vă puteți da puțin înapoi pentru a aprecia mai bine imaginea și a o vedea în ansamblu.

În cele din urmă, evitați să vă holbați la imaginea din mijloc, deoarece acest lucru vă poate distrage ușor atenția de la obiectivul dvs. Urmând aceste sfaturi, veți avea mai multe șanse să găsiți rapid forma ascunsă.

Soluția

Forma care a fost ascunsă în imagine este un cerc. Nu este perfect vizibilă, deoarece este de culoare neagră și se îmbină perfect cu formele iluziei optice. Dacă ați reușit să o găsiți în câteva secunde, felicitări, aveți o vedere excelentă și un mare simț al observației.

Soluția exercițiului în imagini pentru cei care nu pot vedea cercul.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.